LG ieliektais OLED TV trešo gadu saņem EISA dizaina balvu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) izplatījis paziņojumu, ka 4K OLED televizors, Smart+ televizors, SoundPlate un LG G3 viedtālrunis saņēmuši Eiropas Attēla un skaņas asociācijas (EISA) 2014./2015. gada apbalvojumus. LG Electronics ir vienīgā kompānija, kas trīs gadus pēc kārtas iegūst EISA apbalvojumus par OLED televizoru tehnoloģijām, kas apstiprina LG līderpozīcijas mājas izklaides kategorijā.

LG 77 collu OLED televizors, kas ieguvis EISA «Eiropas augstākās klases televizora balvu», ir pirmais, kas apvieno 4K izšķirtspēju ar OLED ekrānu, kurā iekļauta WRGB tehnoloģija. Šī kombinācija nodrošina asus, detalizētus attēlus un neierobežotu kontrastu attiecību. 4K OLED televizora ergonomiski izliektais ekrāns sniedz padziļinātu skatīšanās pieredzi un plašu skatīšanās leņķi. Turklāt, pateicoties LG Tru 4K Engine Pro, televizors var paaugstināt zemākas izšķirtspējas saturu tuvu Ultra HD attēla kvalitātei.

«Eiropas viedā televizora balvas» ieguvējs – LG 55 collu Smart+ televizors – nodrošina izteiksmīgus, skaidrus Full HD attēlus ar precīzām krāsām, dziļu kontrastu un plašu skatīšanās leņķi. Apvienojumā ar revolucionāro webOS platformu modelis LG 55LB870V nodrošina vienkāršu un intuitīvu lietotāju pieredzi ar ātru un ērtu piekļuvi izklaides pasaulei.

Savukārt EISA «Eiropas mājas skaņas sistēmas balva» tika piešķirta LG SoundPlate skaņas sistēmai. Izstrādāta, lai ērti iekļautos zem televizora, plānā SoundPlate sistēma ir pilnīgs «viss vienā» mājas izklaides risinājums. Papildus tās spēcīgajai 4.1 kanāla, 320W mājas kinozāles telpiskā skanējuma sistēmai, kas ietver aktīvu bezvadu zemfrekvences skaļruni, LAB540 modelis nodrošina iebūvētu 3D Blu-ray atskaņotāju un Smart TV funkcionalitāti. Tas arī atbalsta Bluetooth savienojumu, ļaujot lietotājiem bez piepūles straumēt audio failus no ārējām ierīcēm.

Foto: Publicitātes foto

Augstu atzinību ieguvušo LG G3 viedtālruni šogad pagodinājusi arī EISA, piešķirot tam «Eiropas modernā viedtālruņa balvu». LG G3 radījusi jaunu precedentu, jo tā ir ierīce, kas galvenokārt izstrādāta, balstoties uz patērētāju atsauksmēm un tās filosofijas Simple is the New Smart konceptu. Tālruņa Quad HD ekrāns un 13MP OIS+ kamera ar Laser Auto Focus funkciju izstrādāta, lai ātri un viegli uzņemtu un attēlotu dzīves īpašos brīžus. LG G3 patentētā programmatūra piedāvā tādas inovācijas kā viedo klaviatūru, viedo paziņojumu un Knock Code ērtai, gudrai un drošākai lietotāju pieredzei.

EISA ir asociācija, kuru veido 50 vadošo nozares žurnālu redaktori no 20 Eiropas valstīm, kas apņēmušies sniegt informāciju par jaunumiem skaņas un attēlveidošanas tehnoloģiju attīstībā. Ikgadējā starptautiski atzītā EISA balvu ceremonijā tiek godalgoti labākie audio un video produkti sešās dažādās kategorijās – audio, video, mājas kinoteātris, fotografēšana, automašīnu elektronika un mobilās ierīces. Apbalvojumi tiek piešķirti jauniem produktiem, kas vislabāk apvieno moderno tehnoloģiju, funkcijas, dizainu, ergonomiku un cenas attiecību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu