LG G3 iedvesmotās planšetes pieejamas Latvijā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) izplatījis informāciju par jaunās G Pad sērijas planšetdatoru G Pad 10.1 un G Pad 7 pieejamību Latvijā.

Platekrāna LG G Pad 10.1 ir aprīkots 8000 mAh akumulatoru, kas lietotājiem nodrošina padziļinātu multimediju pieredzi un nebeidzamas izklaides stundas. Tikmēr LG mazākais planšetdators LG G Pad 7 ir izstrādāts, lai tas būtu turams vienā rokā un ērti pārnēsājams.

Jaunie G Pad planšetdatori piedāvā labāko līdzsvaru starp veiktspēju, individualitāti un cenu, lai izlīdzinātu atšķirību starp ekonomiskās un premium klases planšetdatoriem. Cenšoties patērētājiem nodrošināt vislabāko pieredzi plašajā ierīču klāstā, jaunā G Pad sērija ir aprīkota ar labākām G sērijas un LG G3 viedtālruņa iedvesmotām premium lietotāju saskarnes (UX) funckijām, tostarp:

  • Touch & Shoot funkcija vienkaršo īpašo brīžu uzņemšanas procesu, ļaujot lietotājiem pieskarties jebkurā vietā ekrānam, lai vienā solī fokusētu un uzņemtu fotogrāfijas.
  • Gesture Shot pašportretu uzņemšanas funkcija nodrošina iespēju vienkārši savilkt roku priekšā ekrānam, lai automātiski sāktu trīs sekunžu atskaiti līdz fotogrāfijas uzņemšanai.
  • Viedā klaviatūra mācās lietotāja rakstīšanas paradumus, lai nodrošinātu ātrāku ievadi ar mazāk kļūdām, samazinot tās pat par 75%.
  • Dubultais logs sadala planšetdatora ekrānu un darbina divas aplikācijas vienlaicīgi, nodrošinot iespēju vilkt un novietot saturu no viena loga uz otru vairāku uzdevumu veikšanai bez piepūles.
Foto: Publicitātes foto

LG G Pad ierīces nodrošina vieglu savienojamību un drošību. Pateicoties QPair funkcijai, ar Bluetooth palīdzību lietotāji var ērti savienot savu Android viedtālruni un G Pad planšeti, lai nodrošinātu, ka visi saņemtie zvani un īsziņas nekavējoties parādās arī G Pad ierīcē. Populārais un atzinību guvušais drošības elements Knock Code, kas apvieno ierīces ieslēgšanu un atbloķēšanu vienā ātrā solī, nodrošina iespēju līdz pat četriem lietotājiem reģistrēt savu piesitienu modeli, lai ģimenes locekļi varētu kopīgi lietot vienu planšetdatoru, vienlaikus nodrošinot savu datu un fotogrāfiju privātumu.

LG G Pad 10.1 galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 1.2GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon

Displejs: 10.1 collas IPS (1280 x 800, WXGA)

Atmiņa: 16GM eMMC / 1GB RAM / microSD

Kamera: aizmugurējā - 5.0MP/ priekšējā 1.3 MP

Akumulators: 8000 mAh

Izmēri (G x P x B): 260.9 x 165.9 x 8.9 mm

LG G Pad 7 galvenās specifikācijas:

Čipkopa: 1.2GHz Quad-Core procesors

Displejs: 7 collu IPS (1280 x 800, WXGA)

Atmiņa: 8GB eMMC / 1GB RAM / microSD

Kamera: aizmugurējā - 3.0MP/ priekšējā 1.3 MP

Akumulators: 4000 mAh

Izmēri (G x P x B): 189.3 x 113.8 x 10.1mm

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu