LG izstādē CES iepazīstinās ar jaunu 4K ULTRA HD televizoru klāstu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) no 6. līdz 9.janvārim Lasvegasā notiekošajā starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2015 prezentēs paplašinātu 4K ULTRA HD televizoru modeļu klāstu. LG, kuru Patērētāju elektronikas asociācija nodēvējusi par «Izstādes CES 2015 4K Ultra HD partneri», iepazīstinās ar ColorPrime sērijas pirmšķirīgas krāsu reprodukcijas iespējām, kas nodrošina lielāku attēla reālismu un dziļumu ar Wide Color LED un Quantum Dot tehnoloģijām.

LG 4K ULTRA HD televizors ar Wide Color LED tehnoloģiju izmanto dažādas uz fosforu bāzētas LED diodes, lai attēlotu lielāku krāsu dziļumu un krietni dzīvākus attēlus. LG arī pirmo reizi prezentēs kompānijas 4K ULTRA HD televizoru ar Quantum Dot tehnoloģiju, kas piedāvā augstu krāsu precizitāti, kā arī par 30% plašāku krāsu gammu.

LG 4K ULTRA HD televizori nodrošina vienreizēju 4K (3840 x 2160) izšķirtspēju ar IPS 4K paneļiem. Šie ekrāni attēlu krāsu dinamiku gandrīz oriģinālā kvalitātē, vienlaikus nodrošinot pārsteidzoši plašus skatīšanās leņķus. LG True Black Control tehnoloģija bagātina kontrastu un rada tumšāku un dziļāku melno krāsu. Tāpat 2015.gadā jaunums būs LG Natural Color funkcija, kas novērš krāsu reprodukcijas kļūdas, kamēr Contrast Optimizer pastiprina krāsu kontrastu un gaišumu.

LG jaunais ULTRA Slim koncepts, kas ticis integrēts izslavētajā CINEMA SCREEN dizainā, ir vēl viena jauno modeļu īpašība. Plānais korpuss un nevainojamais viengabala izskats rada neatvairāmu komplektu, kurā pat televizora aizmugure radīta tā, lai pilnībā jebkurā interjerā radītu modernu pieskaņu. Savukārt pieci no LG 4K ULTRA HD televizoru modeļiem ir aprīkoti ar iespaidīgu vairāku kanālu ULTRA Surround audio sistēmu, kas izstrādāta sadarbībā ar audio ekspertu Harman/Kardon.

LG nesen uzlabotā Smart TV platforma webOS 2.0 kļuvusi lietotājiem pat vēl draudzīgāka, salīdzinājumā ar iepriekšējo versiju, ļaujot lietotājiem izpētīt šīs sistēmas pilnu potenciālu. Ielādēšanas laiks ticis samazināts pat par 60% un savienošana ar ārējām ierīcēm kļuvusi vēl ērtāka nekā iepriekš. Turklāt lietotāji ar Launcher Bar palīdzību var pielāgot savas izvēlnes personalizētākai pieredzei.

Tāpat LG savā 4K Ultra HD televizoru klāstā ietvērusi izsmalcināto 4K Upscaler algoritmu, lai SD, HD un Full HD saturu spētu atveidot gandrīz Ultra HD kvalitātē. Turklāt iebūvētais 4K High Efficiency Video Codec (HEVC) Decoder atbalsta gan 30p, gan 60p 4K saturu no ārējām ierīcēm, nodrošinot, ka LG televizori būs savietojami ar nākotnes Ultra HD pārraides standartiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu