Meklē komersantus, kas spēj novākt sniegu no ēku jumtiem (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašvaldība aicina pilsētas mazos un vidējos uzņēmumus vai arī individuālā darba veicējus, kuriem ir nepieciešamās iemaņas, zināšanas un aprīkojums, pieteikties sniega tīrīšanai no ēku jumtiem.

Vairāku namu apsaimniekošanas uzņēmumu pārstāvji un ēku īpašnieki ir vērsušies pašvaldībā ar lūgumu palīdzēt sazināties ar šādiem uzņēmumiem vai individuālā darba veicējiem.

Šāds uzņēmēju sniegtais pakalpojums Liepājā ir kļuvis aktuāls sakarā ar intensīvo snigšanu. Klimatisko apstākļu ietekmē šobrīd uz daudziem jumtiem ir izveidojusies bieza sniega kārta, ko nepieciešamas nekavējoties notīrīt, pretējā gadījumā ir apdraudēta cilvēku drošība un palielinās jumtu konstrukciju deformācijas un jumta seguma bojāšanās risks.

Pašvaldība aicina komersantus, kuri piedāvā sniega tīrīšanu no jumtiem, par to informēt Domi.

Ieinteresētie komersanti no 5. līdz 7. janvārim ir aicināti zvanīt uz APC pa tālruni 6 34 04750.

Pašvaldība apkopos uzņēmēju sniegto informāciju un to nodos namu apsaimniekošanas uzņēmumiem, kuri sazināsies ar pakalpojumu sniedzējiem, lai vienotos par veicamajiem darbiem, termiņiem un izmaksām.

Informācija par sniega tīrīšanas uzņēmumiem un privātpersonām būs pieejama mājas lapā www.liepaja.lv

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu