"East-West Transit" reģistrējusi jaunu komercķīlu ar nodrošinātā prasījuma summu € 2,4 miljoni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ar zīmolu "Latvijas nafta" strādājošais degvielas tirgotājs SIA "East-West Transit" reģistrējis jaunu komercķīlu, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 2,4 miljoni eiro, liecina "Lursoft" informācija.

Kompānija par labu "BlueOrange Bank" ieķīlājusi visu mantu kā lietu kopību. Komercķīlas parādnieks ir SIA "Naples", kas nodarbojas ar sava un nomāta nekustamā īpašuma izīrēšanu, un kura lielākie dalībnieki ir "East-West Transit" īpašnieki Ivo Vasiļevskis un Donāts Vaitaitis.

Jaunā komercķīla reģistrēta ceturtdien, 9.augustā. Pēc "Lursoft" datiem, uzņēmumam kopumā ir aktuālas 20 komercķīlas.

2017.gadā "East-West Transit" apgrozījums bija 145,633 miljoni eiro, kas ir par 26,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 51,3% un bija 987 344 eiro. 2017.gada beigās uzņēmums apsaimniekoja 46 degvielas uzpildes stacijas.

"East-West Transit" reģistrēta 1996.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 260 890 eiro. Kompānijas kapitālā 80% pieder Vasiļevskim, bet 20% - Vaitaitim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu