Saldumu meistare Anna Panna radījusi trīs neatkārtojamas saldējuma “Magnum” deserta receptes

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasara ir īstais laiks baudīšanai – piedzīvojumiem, atpūtai un piknikam brīvā dabā. Tam gatavojoties, parūpējies par gardumiem, kas garšos katram. Baudot silto vasaru, saldumu meistare Anna Panna radījusi trīs gardas receptes vasarīgam saldējuma desertam, kuru varēsi pievienot savam piknika galdam.

Saldumu meistare Anna Panna ir pazīstama kā īpaši skaistu un gardu desertu radītāja. Lai demonstrētu saldējuma cienītājiem, kā padarīt saldējumu uz kociņa par neatkārtojamu vasaras desertu, saldumu meistare izveidojusi trīs dažādu garnējumu kombinācijas.

Foto: Publicitātes foto
  • Magnum Mandeļu un piena šokolādes saldējums ar ķiršu ievārījumu un avenēm. Pagatavošana – svaigus ķiršus savāra sīrupā, pievieno tumšo šokolādi pēc garšas. Iegūto sīrupu lej pāri mandeļu saldējumam un pašās beigās pievieno kaltētas avenes. Dekorējot klāt var pievienot arī cukurā grauzdētas mandeles.
Foto: Publicitātes foto
  • Magnum Vaniļas saldējums ar piena šokolādi, itāļu meringu un brauniju. Pagatavošana – lai pagatavotu meringu, bļodā iesit olas baltumu. Vienam olas baltumam pievieno 60g cukura un puto līdz tas izkusis un kļuvis stingrs. Meringas piciņas izvieto uz saldējuma. Pa virsu kraukšķīgumam vari pagatavot kafijas drumstalas. Parastu drumstalu sastāvdaļām pievieno šķīstošās kafijas graudiņus (pēc garšas) un cep drumstalas krāsnī. 
Foto: Publicitātes foto
  • Magnum Zemeņu un baltās šokolādes saldējums ar krēmsieru, bezē un zemeņu želeju. Pagatavošana – zemeņu saldējumam pievieno siera kūkas krēmu – 1:1 sajauc krēmsieru ar putotu saldo krējumu un pievieno 2-3 ēdamkarotes cukura (pēc garšas). Zemeņu ievārījumam pievieno želatīnu, sastindzina un sagriež kubiciņos. Dekorē ar mini bezē cepumiņiem un nedaudz pūdercukura.
Foto: Publicitātes foto

Desertu radīšanai Anna Panna izvēlējusies saldējumu “Magnum”, kura sastāvā ir īsta beļģu šokolāde un tā sniedz pilnīgāku un kvalitatīvāku garšu. Saldējuma deserti ir viegli pagatavojams un piemērots saldais ēdiens vasaras piknikam, ko ieteicams baudīt kopā ar glāzi šampanieša.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu