Pārdod gaumīgu dzīvokli, iespējams, ģimenēm draudzīgākajā Latvijas pilsētā - Ventspilī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Runā, ka Ventspils esot pilsēta, kurā ciena pagātni, domā par rītdienu un ražīgi strādā šodien. Tā ir arī viena no ģimenēm draudzīgākajām pilsētām, kurā nodrošināts viss nepieciešamais ērtai dzīvei, sākot no modernām izglītības iestādēm, beidzot ar daudzveidīgām atpūtas iespējām un sakoptu vidi. Ja šobrīd esi jaunas dzīvesvietas meklējumos vietā, kur baudīt nesteidzīgu ikdienu, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot pārdošanā esošo četru istabu dzīvokli pašā Ventspils centrā.

Apartamenti atrodas senas ķieģeļu mājas 1. stāvā, un pavisam nesen tie piedzīvojuši kapitālo remontu. Lai gan dzīvesvietas kopējā platība nav visai liela - 70 kvadrātmetri -, tās veiksmīgais plānojums ietver četras istabas. Ja tomēr ar laiku kļūs par šauru, mājokli iespējams paplašināt un izveidot par divstāvīgu, iegādājoties dzīvokli ēkas 2. stāvā.

Foto: city24.lv

Mājoklis sastāv no diviem dzīvokļiem, kas savā starpā savienoti ar durvīm, tāpēc, uzturoties šeit, ģimene patiesi izbaudīs priekšrocības, ko sniedz divas virtuves un divas vannas istabas. Īpašu šarmu apartamentos piešķir augstie griesti un gaumīgais dizains, par ko parūpējies interjera dizainers. Iegādājoties mājokli, jaunie saimnieki savā īpašumā saņems arī kvalitatīvas mēbeles un augstas klases sadzīves tehniku. Aplūko dzīvokli Ventspilī!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu