Samsung piesaka Galaxy A7 ar trīs objektīvu kameru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Samsung Galaxy A7
Samsung Galaxy A7 Foto: Samsung

Samsung prezentējis jaunāko A sērijas mobilo viedtālruni Galaxy A7 ar trīs objektīvu kameru un visām nepieciešamajām ikdienas funkcijām.

Galaxy A7 trīs lēcu kamera:

  • 8MP 120° platleņķa objektīvs jeb Ultra Wide Lens uztver pasauli un uzņem platleņķa fotogrāfijas tieši tā, kā to redz cilvēka acs;
  • 24MP objektīvs automātiski pielāgo apgaismojumu fotogrāfijas uzņemšanai, apvienojot četrus pikseļus vienā;
  • 5MP Depth jeb dziļuma objektīvs kopā ar Galaxy A7 Live Focus funkciju ļauj kontrolēt asuma dziļumu, pielāgot izplūduma jeb bokeh efektu.

Funkcija Scene Optimizer ievieto uzņemto fotoattēlu kādā no 19 kategorijām (piemēram, ēdiens, portreti, ziedi, dzīvnieki, ainavas) un automātiski pielāgo krāsu, kontrastu un spilgtumu, optimizējot fotogrāfijas kvalitāti.

Pašportretiem tikmēr domāta 24MP priekšējā kamera ar regulējamu LED zibspuldzi. Pašportretus var uzņemt ar bokeh efektu, Selfie Focus funkciju un iegūt profesionālas foto studijas apgaismojumu, izmantojot Pro Lighting režīmu. Tāpat lietotājs var izveidot savu AR (paplašinātās realitātes) emodži un personalizēt fotogrāfijas, pievienojot papildu dizaina elementus.

Pirmo reizi A sērijas modelim pirksta nospieduma sensors atrodas tālruņa sānā, kas vienlaikus darbojas arī kā viedtālruņa ieslēgšanas poga. Galaxy A7 ir 6.0 collu Super AMOLED displejs.

Galaxy A7 zilā, melnā un zelta krāsā Baltijā būs pieejams oktobra otrajā pusē elektronikas un specializētajos Samsung veikalos.

 Galaxy A7
Ekrāns

6.0” FHD+ (1080x2220) Super AMOLED displejs*

Kamera

Aizmugurējā: 24 MP AF (F1.7) + Ultra Wide: 8MP (F2.4), 120° + Depth: 5 MP (F2.2)

Priekšējā: 24 MP FF (F2.0)

Korpuss

159.8 x 76.8 x 7.5 mm, 168g

Procesors

Octa Core 2.2GHz**

Atmiņa

4 GB RAM, 64 GB iekšējā atmiņa + MicroSD karte (līdz 512 GB)**

Akumulators3300 mAh
OSAndroid 8.0
Mobilie dati

LTE Cat.6, 2CA

*Ekrāns mērīts pa diagonāli kā pilnīgs taisnstūris, neņemot vērā noapaļotos stūrus

**Var atšķirties, atkarībā no valsts 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu