Bauskas gaišā alus Latvijas 100” – dāvana Latvijai dzimšanas dienā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bauskas alus darītava Latvijas dzimšanas dienā dāvājusi alus šķirni “Bauskas gaišais alus Latvijas 100”, ko patērētāji jau ir novērtējuši un pirmajos desmit mēnešos alus pārdošanas apjoms sasniedzis 10% no kopējā pārdotā apjoma 2018. gada pirmajos desmit mēnešos.

“Bauskas gaišais alus Latvijas 100” ražošana tika uzsākta 2017. gada decembrī, un kopš pavasara tas ir pieejams lielākajās tirdzniecības ķēdēs Latvijā un arī Bauskas alus darītavas firmas veikalā “Bauskas miestiņš un citi labumi”.

Foto: Publicitātes foto

"Bauskas gaišais alus Latvijas 100" ir pēc klasiskās tehnoloģijas ražots alus, kuru jau iecienījuši un mīl plašs patērētāju loks ne tikai Latvijā vien, bet arī citviet pasaulē. Prieks, ka šis alus tika atzinīgi novērtēts šī gada “Baltic Beer Star” konkursā Kauņā. Turpmāk alus etiķeti rotās BBS konkursā piešķirtā Bronzas medaļas attēls. Apsveicu!” stāsta Kārlis Tomsons "Alus brālības" biedrs.

 

Latvijas 100 etiķetes dizains ir ieturēts Latvijas karoga krāsās un izceļas ar īpašu greznību un bagātību, kas raksturo arī piesātināto alus garšas buķeti.

Foto: Publicitātes foto

“Alus atšķiras ne tikai ar tā grezno etiķeti, bet arī apiņiem, kurus mūsu tehnologi atlasīja līdz sasniedza šo garšas pilnību, kas ir raksturīga “Bauskas gaišā alus Latvijas 100” alum. Priecājos, ka esam radījuši produktu ne tikai kā dāvanu Latvijai, bet arī dāvanu patērētājiem, kuriem ir tas gods piedzīvot šo Latvijai nozīmīgo gadu un veidot nākamo tās simtgadi,” stāsta Bauskas alus darītavas vadītājs Vladimirs Barskovs.

 

Foto: Publicitātes foto

Kārlis Tomsons turpina: “Jānis Jaunsudrabiņš ir teicis: "Zini, - neviena māte tā neilgojas redzēt savu bērnu, kā ilgojas pēc katra no mums mūsu visu Māte - Latvija."Bauskas alus'' tehnologu radītais gaišais alus Latvijas 100-gadei ir ne tikai mīļš sveiciens, bet arī atgādinājums produkta cienītājiem un mums visiem, neaizmirstiet savu tēvu zemi. Mīliet to un celiet tās vārdu! Ikviens Latvijai veltīts darbs vairo mūsu pašapziņu un stiprina mūsu tautas vienotību."

 

Foto: Publicitātes foto

„Bauskas alus” jau kopš 1981. gada ražo alu pēc klasiskās alus darīšanas tehnoloģijas, kas ļauj saglabāt patērētājiem tik iecienīto alus garšu. Uzņēmums ražo ne tikai alu, bet arī tautā iecienītos bezalkoholiskos iesala dzērienus „Veselība”, „Porteris”, Tējas sēnes dzēriens Dr. Kombucha” un dabīgi raudzētu kvasu.

Papildus informācija.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu