Burovs atstājis Rīgas starptautiskās autoostas padomes locekļa amatu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļegs Burovs.
Oļegs Burovs. Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas vicemērs Oļegs Burovs (GKR) šonedēļ atstājis padomes locekļa amatu AS "Rīgas starptautiskā autoosta", liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija.

Šo amatu Burovs ieņēma kopš 2009.gada. Aģentūrai LETA Burovs norādīja, ka ieņemt vicemēra un padomes locekļa amatu viņam neļauj likums "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" un atlūgumu viņš iesniedzis tai pašā dienā, kad kļuvis par vicemēru.

Uzņēmuma padomes priekšsēdētāja joprojām ir Vita Jermoloviča, padomes priekšsēdētāja vietnieks Ivans Ivanovs, bet padomes locekļi - Igors Kuzmuks (S) un Sergejs Serdjukovs.

2017.gadā autoosta strādājusi ar 2,68 miljonu eiro lielu apgrozījumu un 302 585 eiro lielu peļņu.

Ieņemot vicemēra amatu Burovs ieguvis arī pašvaldības kapitāldaļu turētāja tiesības septiņās Rīgas kapitālsabiedrībās - SIA "Rīgas ūdens", "Rīgas serviss", "Getliņi EKO", "Rīgas nami", "Rīgas meži", "Rīgas pilsētbūvnieks" un akciju sabiedrībā "Rīgas siltums".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu