Izsludināts iepirkums, lai atrastu personāla atlases kompāniju, kas izraudzīsies "Rīgas satiksmes" padomi un valdi (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Rīgas satiksmes" autobusi. Ilustratīvs foto.
"Rīgas satiksmes" autobusi. Ilustratīvs foto. Foto: Austra Helēna Žaggere/LETA

Rīgas domes Īpašuma departaments izsludinājis iepirkumu, lai atrastu personāla atlases kompāniju, kuras uzdevums būs atlasīt pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" jaunos valdes un padomes locekļus, liecina Iepirkumu uzraudzības birojā publicētā informācija.

Pieteikumus pretendenti var iesniegt līdz 18.martam.

Kompānijai būs jāveic pretendentu atlase uz piecu padomes locekļu amatvietām un piecu valdes locekļu amatiem. Atlases process notiks vairākās kārtās, lai pārliecinātos par kandidātu atbilstību pamatprasībām. Kandidātiem, kas tiks iekļauti izvērtēšanas komisijas akceptētajā sarakstā, septiņu dienu laikā būs jāiesniedz redzējums par "Rīgas satiksmes" attīstības perspektīvām, sniedzot ieskatu svarīgākajās prioritātēs un priekšlikumus to īstenošanai.

Valdes locekļu izvērtēšana un nominēšana amatam tiks veikta pēc padomes izveides.

Padomes locekļa amata kandidātiem jābūt augstākai akadēmiskai vai otrā līmeņa profesionālai augstākai izglītībai, ne mazāk kā piecu gadu profesionālai darba pieredzei vadošā amatā, vēlama pieredze satiksmes un transporta jomā, izpratne par "Rīgas satiksmes" darbības jomu, izpratnei par pašvaldības kapitālsabiedrību darbību un to pārvaldi un jāatbilst citām komisijas izvirzītajām prasībām.

Savukārt valdes locekļa amata kandidātiem jābūt augstākai akadēmiskai vai otrā līmeņa profesionālai augstākai izglītībai finansēs, ekonomikā, tiesību zinātnēs vai uzņēmējdarbības vadībā, ne mazāk kā trīs gadu profesionālai darba pieredzei vadošā amatā, vēlamai pieredze satiksmes un transporta jomā, izpratne par "Rīgas satiksmes" darbības jomu un jāatbilst citām prasībām.

Abu amatu kandidātiem jābūt nevainojamai reputācijai.

Iepirkums tiek rīkots balstoties uz Publisko iepirkumu 9.pantu, kas nozīmē, ka noslēdzamā līguma cena nevar pārsniegt 42 000 eiro.

Padomes un valdes kandidātu atlases nolikumu izstrādāja speciāli Rīgas domē izveidota komisija, kuru vadījā pašvaldības Juridiskās pārvaldes direktors Jānis Liepiņš.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu