Jau vairāk nekā 40 komandas ir apstiprinājušas dalību #Transportadienās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Gatavojot vērienīgās sacensības, izstādes un seminārus, Transporta dienu 2019 organizētāji “LAFF” kopā ar “Latvijas Auto” aicina pieteikties visus nozares uzņēmumus neatkarīgi no tā, vai tajos strādā vairāki simti vai viens vienīgs darbinieks. Vēl līdz 17.maijam iespējams pieteikt komandu, aizpildot anketu elektroniski.

29. aprīlī “Transporta dienām 2019” pieteikušās jau vairāk par 40 transporta un loģistikas uzņēmumu komandām, kas jau tagad pārsniedz pagājušā gada dalībnieku skaitu. Tiek plānots, ka pasākumā piedalīsies kopumā ap 3000 cilvēku, tostarp jau apstiprinātie “Volvo Truck Latvia” Latvijas pārstāvniecība, “Domeniks ”, “Juvi”, “BTG”, “Evor Logistics”, “Cargo.lt” un citi.

Lai arī tās ir pirmās transporta un loģistikas nozares dienas ar nosaukumu “Transporta dienas 2019”, tās nav radušās gluži “tukšā vietā” - 2018. gadā Vervo SIA organizēja transporta un loģistikas uzņēmumu sporta spēles. Šīs gads ir nākamais solis, lai “Transporta dienas” nostiprinātos kā tradīcija, kur satiekas autotransporta, dzelzceļa, avio un jūras kravu pārvadātāji un neformālā gaisotnē apspriestu nozares aktuālos jautājumus no katra pārvadājuma tipa perspektīvas, kā arī iesaistītu nozari pārstāvošās organizācijas un partnerus.

Protams, pasākuma ietvaros plānota ne tikai neformāla gaisotne un kontaktu dibināšana, bet kopumā 21 disciplīnā tiks noteikti arī ātrākie, veiklākie un attapīgākie nozares pārstāvji. Uzņēmumu darbinieki sacentīsies  gan komandu sporta veidos, gan arī netradicionālās disciplīnās. Pilnu sporta spēļu programmu var aplūkot šeit.

Ar pasākuma atbalstītāju “Virši” un “Mapon” gādību “Transporta dienās 2019” paredzētas papildu tehniskās disciplīnas – Baja 5B, kuģu modeļu sacīkstes, kā arī Dronu čempionāts, kur ikviens varēs pārbaudīt savu prasmi un cīnīties par vērtīgām balvām. Paralēli azartiskajām aktivitātēm #Transportadienas2019 atbalstītājs “Mapon” pasākuma laikā aicina apmeklēt arī “Transporta izstādi un seminārus”, kur varēs aplūkot jaunākās kravas automašīnas, piekabes un puspiekabes no Mercedes Benz, Volvo, Renault, Iveco, Sisu, kā arī veikt Cargo.lt sertifikāciju.

Foto: Publicitātes foto

Gādājot par dalībnieku pilnvērtīgu atpūtu, pasākuma pirmajā vakarā ar jautru muzikālu noskaņu pārsteigs Latvijas uzlecošā pop zvaigzne Patrisha, bet otrajā vakarā pēc aktīvās dienas dalībniekus izklaidēs 10 gadu jubileju nosvinējusī ballīšu zvēru grupa “Bermuda divstūris”.

Savukārt, “Vadītāju vakariņās” dalībnieku uzņēmumu vadītājiem būs ekskluzīva iespēja neformālā gaisotnē iepazīties ar biedrības “Latvijas auto”, “LAFF”  un Satiksmes ministrijas vadošajiem speciālistiem un apspriest aktuālos jautājumus.

Pirmās “Transporta dienas 2019” risināsies trīs dienu garumā - 7., 8. un 9. jūnijā Ogres novada atpūtas kompleksā “Turbas”. Pasākuma ietvaros plānotas gan transporta un loģistikas uzņēmumu sporta spēles, gan izstāde, gan semināri par nozarei aktuālām tēmām.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu