Burovs: Rīgas domei nāksies pieņemt sāpīgus lēmumus (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Nils Ušakovs (no labās) un Oļegs Burovs
Nils Ušakovs (no labās) un Oļegs Burovs Foto: Edijs Pālens/LETA

"Mums [Rīgas domē] vajadzēs pieņemt dažus nepopulārus, sāpīgus lēmumus," tā Latvijas Televīzijas raidījumā "1:1" sarunā ar žurnālistu Gundaru Rēderu pauda Rīgas mērs Oļegs Burovs.

Šie lēmumi, visticamāk, tiks pieņemti brīvpusdienu jautājumā, kas, kā ziņots, drīz būs ne tikai valsts, bet arī pašvaldību rūpe. "Brīvpusdienu jautājums ir vēl diskutējams," secināja Burovs.

Tāpat mērs uzsvēra, ka nākamā gada Rīgas domes budžets būs "sarežģīts".

Burovs arī uzsvēra, ka noraida apgalvojumu par it kā esošām nesaskaņām starp viņu un kādreizējo pilsētas galvu, tagadējo Eiropas Parlamenta deputātu, Nilu Ušakovu. Jau vēstīts, ka abu valdošo domes koalīcijas partiju, Saskaņas un Gods kalpot Rīgai, starpā ir nesaskaņas atsevišķos jautājumos, taču abi politiskie spēki nesteidz saraut saites.

Vaicāts komentēt Latvijas Televīzijas raidījumā "de facto" izskanējušo informāciju par Burova partijas biedru Aleksandru Brandavu, kurš no pašvaldības uzņēmuma "Rīgas karte" pelnījis miljoniem eiro, galvaspilsētas vadītājs uzsvēra, ka par "šo situāciju uzzinājis tikai nesen", jo līdz šim par šo kapitālsabiedrību atbildējusi Saskaņa

"Ja mēs runājam par to, ka mums vajadzētu pārdomāt līgumus ar “Rīgas karti”, tam es piekrītu," sacīja mērs. 

Lūgts komentēt situāciju ar būvnieku karteli, Burovs neizslēdza, ka rīdzinieki varētu būt pārmaksājuši par kādu no lielajiem būvniecības projektiem, kas pēdējos gados īstenots galvaspilsētā.

Kā allaž, arī šoreiz diskusijai līdzi sekoja mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu