21. februārī Liepājā notiks konference "Subject: Creativity"

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Nākamajā piektdienā, 21. februārī, koncertzālē “Lielais dzintars” notiks jau 6. radošuma konference “Subject: Creativity”. Arī šogad konferences galvenā tēma ir radošums, tā veicināšana un nozīme gan organizāciju, gan personības attīstībā.

Stāstos lektori atklās savu pieredzi, pārdzīvojumus, piedzīvoto un izjustās mācības dažādos radošā procesa posmos. Vairāk par konferenci var lasīt pasākuma mājas lapā.

Konferencē Liepājā uzstāsies 25 dažādu radošo industriju un ar tām saistīto nozaru eksperti un viedokļu līderi, kuru profesionālā pieredze ir sniegusi iespēju iedvesmoties, attīstīties un sevi izaicināt.

Šogad konferencē uzstāsies Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktore Māra Lāce, teātra režisors Elmārs Seņkovs, Valmiermuižas alus darītavas saimnieks Aigars Ruņģis, biologs un entomologs Arvīds Barševskis, atbalsta programmas “Plecs” stratēģiskais vadītājs Jānis Erts, arhitekte Linda Leitāne, DDB Latvia vadītājs Andris Rubīns, žurnāla "IR” galvenā redaktore Nellija Ločmele, radio dīdžejs un žurnālists Toms Grēviņš, NBS virskapelāns Elmārs Plaviņš, Latvijas Kultūras akadēmijas rektore Rūta Muktupāvela, kardiologs Andrejs Ērglis un citi.

Konferences vadmotīvs šogad ir ceļš – līnija, pa kuru notiek kustība un virzība. Ceļš ir arī cilvēka eksistences, darbības virziena un dzīves gaitas simbols. Ceļš vienlaikus ir mērķis un process, kurā indivīds rada, eksperimentē un aizrauj līdzi pārējos.

Konferences tēmas ir savstarpēji saistītas, lai dažādu jomu profesionāļu stāsti būtu vienlaikus iedrošinājums, apstiprinājums un vajadzīgais virziens visiem dalībniekiem. Gan tiem, kuri ir sava ceļa sākumā, gan tiem, kuri nonākuši kādā strupceļā vai krustcelēs.

Kā rast līdzsvaru starp darbu un atpūtu, veselīgu rutīnu un radošumu – tie ir jautājumi, uz kuriem ikviens procesu virzītājs vai dalībnieks agrāk vai vēlāk meklē atbildes. Tādējādi lūkodams rast sev piemērotāko, ejot savu ceļu un pieņemot sev svarīgus lēmumus.

Konference notiks koncertzālē “Lielais dzintars” Liepājā, 2020. gada 21. februārī. Reģistrēties konferences apmeklējumam iespējams tās mājaslapā. Arī šogad būs iespēja skatīties konferenci maksas tiešraidē internetā. Pasākuma valoda — latviešu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu