Lai veicinātu darbinieku piesaisti, "Rīgas satiksme" ievieš jaunu mācību transporta noformējumu (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Rīgas Satiksme

Ar mērķi piesaistīt jaunus darbiniekus trolejbusa un tramvaja vadītāju amatos un citās profesijās, SIA "Rīgas satiksme" no februāra sākusi noformēt mācību transportlīdzekļus jaunā izskatā, liecina uzņēmuma publicētā informācija.

Patlaban Rīgā apmācības "TROL" kategorijas transportlīdzekļa vadītāja apliecības iegūšanai tiek veiktas ar vienu jaunā dizaina trolejbusu, bet tuvākajā laikā plānots noformēt arī vienu tramvaju un autobusu. 

Jaunā dizaina trolejbusa korpuss ir krāsots dzeltenā tonī, apakšdaļā to papildinot ar pelēku joslu. Trolejbusa sānos izvietots pamanāms transportlīdzekļa vadīšanas apmācību simbols - "M" burts sarkanā trijstūrī un uzraksts "Es mācos!".

Uz katra jaunā dizaina mācību transportlīdzekļa tiks izvietoti dažādi saukļi ar aicinājumu pievienoties "Rīgas satiksmes" komandai. Piemēram, uz jau noformētā trolejbusa redzams sauklis "Pievienojies "Rīgas satiksmes" kolektīvam arī Tu!". Tam blakus norādīta kontaktinformācija par darba iespējām uzņēmumā - informatīvais tālrunis 20361862 un mājas lapas adrese.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu