Latvijas uzņēmēju darbinieku nokļūšanai ārvalstīs tiks veikti vairāki prāmju reisi un lidojumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lidosta "Rīga".
Lidosta "Rīga". Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Uzņēmēju darbinieku nokļūšanai darba vietās ārvalstīs šodien notiks vairāki prāmju reisi un lidojumi, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā.

Prāmju operatoram "StenaLine" veiks prāmja reisus uz Zviedriju un Vāciju, bet Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" veiks lidojumus uz un no Nīderlandes, Vācijas un Somijas.

"StenaLine" prāmis no no Liepājas uz Trāvemindi Vācijā izbrauks plkst.7, bet no Ventspils uz Nīnehamnu Zviedrijā izbrauks plkst.23.59. 

Reiss Ventspils-Nīneshamna paredzēts Latvijas Investīcijas attīstību aģentūras (LIAA) iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt savā darba vietā uz kuģa, kā arī personām, kurām ārlietu ministrs ir atļāvis izceļot no Latvijas. Savukārt reiss Liepāja-Trāverminde paredzēts LIAA iesniegtajā sarakstā esošajiem komersantiem vai komersantu norādītajiem pasažieriem un jūrniekiem, lai viņi varētu nokļūt savā darba vietā uz kuģa.

"airBaltic" šodien plkst.11 izlidos no Rīgas uz Amsterdamu, plkst.11.50 - uz Frankfurti, bet plkst.12.40 - uz Helsinkiem. 

Lidojums Amsterdama-Rīga izlidos plkst.14.20, lidojums Frankfurte-Rīga - plkst.15.10, bet Helsinki-Rīga - plkst.15.40.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu