"Bolt" kopbraukšanas lietotnē ieviesta dzeramnaudas funkcija

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Transporta platformas "Bolt" lietotnē turpmāk pasažieri brauciena beigās varēs atstāt dzeramnaudu šoferiem, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Lai izmantotu jauno funkciju, platformas lietotājiem nepieciešams atjaunināt "Bolt" lietotni. Pasažieri redzēs iespēju atstāt dzeramnaudu brauciena beigās, kad tiem tiks lūgts novērtēt braucienu. Būs iespēja izvēlēties no jau piedāvātām summām vai ierakstīt konkrētu summu pašam. Šāda iespēja būs pieejama 15 minūtes pēc brauciena beigām. Šoferi dzeramnaudu saņems pilnā apmērā.

"Katru dienu "Bolt" šoferi strādā, lai nodrošinātu, ka cilvēki, kam nepieciešams pārvietoties pa pilsētu, to var darīt droši. Mēs ieviešam dzeramnaudas funkciju, lai ļautu pasažieriem pateikties un izrādīt atbalstu šoferiem šajos laikos," pauda "Bolt" reģionālais vadītājs Latvijā Kārlis Ķezberis.

Pavasarī "Bolt" ieviesa arī kategoriju "Protect", kurā automašīnas ir nodrošinātas ar plastikāta aizsargbarjeru, kas ierobežo gaisa apmaiņu starp šoferi un pasažieriem, tādējādi samazinot Covid-19 izplatības risku.

"Bolt" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā. "Bolt" šobrīd sniedz kopbraukšanas pakalpojumus vairāk nekā 150 pilsētās Eiropā un Āfrikā. Savukārt "Bolt Food" piegādes pakalpojumus sniedz 12 valstīs.

Igaunijā reģistrētā kopbraukšanas platforma "Bolt" dibināta 2013.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu