Sieviete no Rīgas atklāj unikālu veidu kā apgūt angļu valodu, tiem, kuriem pāri 40

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mārīte Vilcāne (42) no Rīgas ir atklājusi unikālu metodi ātrai angļu valodas apguvei! Intervijā lasi un uzzini, kā arī Tu jau šodien vari apgūt angļu valodu, izmantojot šo vienkāršo valodas apguves veidu.

– Vai biji iepriekš mācījusies angļu valodu?

Pirms aptuveni 2 gadiem, pieteicos angļu valodas kursos. Taču, tie manam līmenim bija par sarežģītu, tāpēc neko neiemācījos. Pārāk ātri viss gāja uz priekšu, nesapratu un pārmetu sev, ka varbūt tomēr esmu jau par vecu, lai iemācītos angļu valodu. Kad uzzināju par Šveices metodi, tad sapratu, ka mana galva nemaz nav tik smaga un viss ir iespējams!

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu tieši tagad?

Mana meita dzīvo Anglijā kopā ar savu vīru un meitiņu. Vēlējos būt spējīga sazināties ar meitas ģimeni un mazmeitu bez barjerām, tāpēc nolēmu, ka ir pienācis tas laiks beidzot apgūt valodu. Negribēju būt vienīgā ģimenē, kura nerunā angliski. Gadās, ka darbā arī noderētu un pati saprastu, nevis uzreiz jāprasa kādam, lai iztulko.

– Kā notika mācīšanās?

Godīgi sakot, programmā viss tik vienkārši un saprotami paskaidrots, ka tā pat nav mācīšānās – to varētu nosaukt par mācību spēli! Ir bildītes, ir audio faili, jāklikšķina kopā teikumi. Izmantoju programmu kādas piecpadsmint minūtes vai pusstundu dienā, taču ar to laiku pilnīgi pietika, lai jau pirmajā nedēļā justu ievērojamu progresu. Viens no iemesliem, kāpēc izvēlējos izmēģināt šo programmu – tika piesolīts brīvs grafiks – lieto programmu savā tempā un kad ir laiks. 

– Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

Man vēl ir ko apgūt, jo tomēr angļu valoda ir liela un ietilpīga valoda. Bet starpība no tā, kā bija sākumā ir milzīga. Meita tagad ar mani runā angliski, lai es vēl ātrāk varētu piešauties kas un kā. Tā kā, kopumā es savu angļu valodu tagad vērtēju kā pilnīgi labu.

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Galvenais ir saprast, ka vecums patiesībā nav nekāds šķērslis! Izmēģinot šo metodi, jūs uzreiz sapratīsiet kāpēc tā strādā. Iesaku Tā ir ideāla tiem, kuriem dabīgi valodas nepadodas. Nevajag atlikt – ātrāk izmēģināsi, ātrāk apgūsi angļu valodu!

Dodies uz SwissLanguages un saņem savu angļu valodas apmācības programmu jau tagad! Uzmanību! - pirmajiem 99 interesentiem – 55% ATLAIDE, tāpēc pasteidzies un dodies uz SwissLanguages.com jau tagad!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu