Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vīrieti! Veic orālo seksu tā, lai sieviete sasniedz orgasmu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Par orālo seksu sapņo daudzi cilvēki, bet tikai daži laimīgie var to izbaudīt. Orālais sekss galvenokārt patīk vīriešiem, taču arī sievietēm tas ir nepieciešams, lai piedzīvotu orgasmu. Ikviena sieviete var izbaudīt vairākus orgasmus. Ja vīrietis dzimumlocekli koncentrē tikai uz G punktu, šajā gadījumā viens orgasms paliek nesasniegts - proti, klitorālais orgasms.

Klitoru var masēt ar mēli vai roku, taču nav iespējams piedāvāt sievietei orālo seksu penetrācijas laikā. Fiziski to var izdarīt tikai tad, ja izņem sānkaulus. Klitora sūkšana ir visefektīvākais veids, kā sieviete var sasniegt orgasmu. Iepazīstieties ar seksa rotaļlietām, kas noderēs vīrietim, lai savu sievieti padarītu traku gultā.

Kas ir klitora vibrators ar sūkšanas funkciju?

Izmantojot klitora vibratoru, jutīgākās sievietes piedzīvoja orgasmu 60 sekunžu laikā. Palīgam vienmērīgi un ritmiski vibrējot, rodas vakuums. Šie vibratori izskatās kā ausu termometri ar iemuti. Sievietes, kuru masturbatoru kolekcijā ir arī klitora vibrators ar sūkšanas funkciju, apgalvo, ka bauda ir nesalīdzināma. Statistikas dati liecina, ka 75% sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu. Iedomājieties, ja vīrietis varētu sagādāt šādu sajūtu savai mīļotajai? Nenoliedzami, ka vīrieša mute ir apbrīnojama, taču seksa rotaļlietu sniegtais baudījums ir kaut kas debešķīgs.

Kā lietot klitora vibratorus mīlēšanās laikā?

Jāsāk ar iesildīšanos tāpat kā treniņā. Vīrietis nekādā gadījumā nedrīkst neko ievietot sievietes makstī, kamēr tā nav silta, mitra un gatava dažādām pikantām rotaļām. Klitora stimulācija jāizmanto lubrikants. Skūpsti, acu kontakts un apskāvieni – īstais brīdis, kad ieslēgt vibratoru. Sāciet ar zemākiem sūkšanas režīmiem, jo klitors ir ļoti jutīgs. Mīlēšanās laikā ļaujiet savam palīgam sūkt pārējās sievietes erogēnās zonas - krūtis, dzimumorgānus... Izmantojiet pirkstus, lai stimulētu G punktu.

Mia Rose, Satisfyer un Ritual klitora vibratori ar sūkšanas funkciju padarīs sievietes trakas

Foto: Publicitātes foto

Kā novest sievieti līdz svētlaimei?

Atbilde ir ļoti vienkārša – neaizmirstiet par klitora stimulāciju penetrācijas laikā. Uzlieciet gredzenu uz dzimumlocekļa, paildzinot erekciju un vienlaikus masējot klitoru. Pārāk mazi dzimumlocekļa gredzeni vai gredzeni ar vāju vibrāciju nekādi neietekmē klitora darbību. Gredzenam jābūt pietiekami lielam, lai sasniegtu klitoru. Veicot klitora stimulāciju, palielinās sievietes uzbudinājums, tādējādi orgasmu padarot spēcīgāku. Misionāra poza rotaļām ar dzimumlocekļa gredzenu ir visefektīvākā. Sāciet ar visvieglāko.

Hot Octopus Atom un WowHer jaudīgi klitora stimulatori

Foto: Publicitātes foto

Sievietēm pazīstama situācija - vīrietis sasniedzis savu baudu, viņa jūtas pietiekami labi, bet kulminācija nav sasniegta. Šo problēmu vienā acumirklī atrisinās klitoru sūcoša seksa rotaļlieta, pat tad, kad vīrietis sasniedzis orgasmu. Rotaļlietu var izmantot ne tikai mīlēšanās laikā, bet tā ir arī lieliski piemērota, lai sasniegtu baudu finiša taisnē.

Sevis un sava mīļotā palutināšanai atradīsi pārsteiguma komplektu Melns Kakis e-veikalā.

Mēs piegādājam to diskrēti iepakotu bez atsauces uz iepakojuma saturu vai avotu.

Lustīgus priekus!

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu