Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā novest sievieti līdz orgasmam?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Vīrietim nepieciešamas 5,44 minūtes, lai sasniegtu orgasmu, bet sievietēm - aptuveni 20 minūtes, tāpēc sievietes orgasmu izspēlē. Pietiek! Pienācis laiks notraukt putekļus un aizgainīt rudens tumsu no savas guļamistabas, sagādājot seksuālu pārsteigumu un baudu sievietei, ko viņa pelnījusi! Ja esat viens no tiem, kas reizi vai divas reizes nedēļā knābā gultā pirms gulētiešanas, šie padomi domāti tieši jums.

1#- Tavs un viņas vibrators LOVE NEST vīrieša rokās novedīs sievieti līdz neprātam

Foto: Publicitātes foto

Love Nest stimulē sievietes klitoru un G punktu dzimumakta laikā. Nododiet tālvadības pulti džentlmenim un ļaujiet viņam visu pārvaldīt. Lielākā daļa sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu. Izmantojot Love Nest akta laikā, tiks stimulēts ikviens sievietes baudas nervs. Vīrietis izbaudīs šaurākas maksts penetrāciju. Izdevīgi abiem partneriem.

2#- Klitora sūkšanas un G punkta stimulācijas cienītājiem:

OHMAMA, MONA AMI un CHISA

Foto: Publicitātes foto

Luksusa klases vibratori ar klitora sūkšanas un G punkta stimulācijas funkciju. Sieviete reti sasniedz orgasmu G punkta stimulācijas laikā, izmantojot klasisko penetrāciju. 75% sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu. Šie vibratori sūc klitoru, masējot 8000 nervus, kas atrodas uz klitora. Ierīce aprīkota ar jaudīgu motoru G punkta masāžai. Masāža "divi vienā" katrai sievietei garantē spēcīgu orgasmu.

3#- DĀVANU KOMPLEKTS “NERĀTNĀ DĀMA” SIEVIETĒM

Foto: Publicitātes foto

Dāvanu komplekts “Nerātnā dāma” ir pikants kā čili, it īpaši guļamistanā. Ietērpiet savu mīļo/mīļoto seksīgās pērļu siksniņās, kas stimulē klitoru valkāšanas laikā. Pēc tam uzklājiet šķidro vibratoru Vibroh uz klitora, tādējādi uzbudinot sievietes klitoru un padarot to jutīgāku. Masējiet maigi ar rokām. Ieslēdziet klitora vibratoru Ohmama, kam ir 36 dažādi vibrācijas režīmi. Sasniedziet orgasmu vienas minūtes laikā - sievietes vienmēr zinājušas, ka vislabākā klitora masāža ir tad, kad vīrietis ar apļveida kustībām masē klitoru un ap klitoru. Vibrators Ohmama šīs kustības padara vēl labākas.

4#- Seksa rotaļlietu komplekts “BAUDA PĀRIM” - liks mēbelēm lidot pa istabu.

Foto: Publicitātes foto

“Bauda pārim” - ideāla dāvana pārim, lai rudens tumsu atstātu aiz durvīm. Dāvanu komplektā atradīsiet 15 produktus vīriešu un sieviešu priekam, lai savu mīļoto varētu pārsteigt katru dienu. Svars 1,56 kg. Izmēri: 34 cm x 24,5 cm x 10,5 cm.

5#- Populārākie sieviešu vibratori 2021. Gadā tagad nopērkami par super cenu.

NO SEVEN, NO EIGHT UN PINK ROSE nevienu neatstās vienaldzīgu.

Foto: Publicitātes foto

6#- Novediet viņu līdz orgasmam publiskā vietā vai otrā pasaules malā ar digitāli kontrolētu vibratora lodi – vibratori SVAKOM ELLA un ANNE’S DESIRE.

Foto: Publicitātes foto

Sievietes G punkts atrodas 2,5-8 cm attālumā no maksts ieejas, un vibrējošā lodīte vibrē tieši šajā diapazonā, turklāt ļoti spēcīgi. Vadiet lodi, izmantojot tālruni, sīkrīku vai nospiežot vibratora ieslēgšanas pogu. Sekss publiskā vietā vēl nekad nav bijis tik jautrs. Izgatavots no zīdaini gluda medicīniskā silikona, 100% ūdens izturīgs un vadāms digitāli.

7#- LOVEBOXX PĀRIM – GUĻAMISTABA PĀRVĒRŠAS TVAIKA PIRTĪ

Foto: Publicitātes foto

Loveboxx pārim – guļamistaba pārvēršas tvaika pirtī. Šajā spēļu komplektā iekļauts viss nepieciešamais aizraujošām nakts izpriecām:

  • Multifunkcionāls vibrators pārim - klitora un krūtsgala stimulācijai, sēklinieku un dzimumlocekļa kairināšanai.
  • Vibrējošs dzimumlocekļa gredzens - paildzina erekcijas ilgumu vīriešiem un stimulē sievietes klitoru seksa laikā. Klitors ir atbildīgs par 75% sievietes orgasmu.
  • Ar pulti vadāma vibrolode - stimulē sievietes G punktu. sievietes G punkts atrodas 2,5-8 cm attālumā no maksts atveres, vibrējošā lode vibrē tieši šajā diapazonā.
  • Seksa fiškas - rotaļīgiem mirkļiem nerātnās pozās.
  • Tickler - stimulējoša rotaļlieta no īstām marabu spalvām

Dažādi pētījumi liecina, ka dzīve, ierobežojot seksu, palielina stresu un vājina imūnsistēmu. Seksuālās veselības uzraudzība ir katra cilvēka pienākums. Orgasmi ārkārtīgi labvēlīgi ietekmē veselību un seksa rotaļlietu ieviešana pāru attiecībās - mazina rutīnu.

Atrodi sev vai savam mīļotajam draiskus līdzekļus seksuālās dzīves dažādošanai no e-veikala piedāvājuma. Nosūtam diskrētā iepakojumā, nenorādot paciņas saturu un izcelsmi.

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu