Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Palīgā, kur pazuda mana seksuālā apetīte?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Vīrietis nolasa sievietei, kas viņai katru dienu jādara mājās: "Līdz brīdim, kad atgriezīšos mājās, izmazgā veļu, iztīri māju un pagatavo vakariņas."

Sieviete mierīgi klausās un saka: "Labi! Mums būs sekss pulksten piecos! Ja paspēsi, es pagaidīšu, ja ne, pats zini! Pasākums notiks jebkuros laika apstākļos!"

Saskaņā ar dažādiem pētījumiem tikai 25 % pāru nodarbojas ar seksu katru nedēļu. Tie 19%, kas tikko uzsākuši attiecības, nodarbojas ar seksu 2-3 reizes nedēļā, ir laimīgi. 10 % pāru var izlaist gadu fiziskās intimitātes dēļ. Taču 1% cilvēces ir aseksuāli un nevēlas seksu ar savu mīļoto. Lielākā daļa no mums kādā dzīves posmā var justies aseksuāli, jo zudusi jebkāda interese par seksu. Galu galā aseksualitāte ir iedzimta seksuālā orientācija. Pagaidu libido samazināšanās parasti ir pieredzes, stress darbā vai attiecībās rezultāts. Spēcīgu triecienu, protams, dod bērni un rūpes par bērniem, kas saistītas ar negulētām naktīm. Seksuālās apetītes zudumu var salīdzināt ar fiziskās formas zudumu - tā neatgriezīsies pati no sevis, ja vien kaut ko nedarīsiet.

Vieni grib sadoties rokās un nodarboties ar seksu, bet citi - skatīties televizoru

Aptuveni 30 % cilvēku ir nepieciešama fiziska tuvība, lai justos mīlēti. Visticamāk, jūsu draugs dos priekšroku apskāvieniem un seksam teātrī vai kinoteātrī, nevis kvalitatīvi pavadītam laikam. Attāluma attiecības ir īpaši sarežģītas, ja viena no pusēm cieš no seksa trūkuma. Kā padarīt attiecības funkcionējošas, lai mīļotais cilvēks, kuram nepieciešama intimitāte, netiktu atstāts novārtā?

Mīlestības valoda ir darbības un žesti, ar kuriem mīļotajam pavēsta, ka viņš ir mīlēts. Pavisam ir 5 mīlestības valodas: fiziska tuvība, atzinība, kvalitatīvs laiks, dāvanas un labvēlība. Pirmie trīs veidi ir visizplatītākie. Sekss un pieskārieni ir pirmajā vietā uz goda pjedestāla tiem, kuriem vārdi ir tukšs gaiss, bet dāvanas saņemšana ir forša lieta. Lai saglabātu attiecības, ir svarīgi izprast mīlestības pirmavotu, sevi un mīļoto. Neizprotot mīlestības valodu, dvēsele skums, bet gulta paliks auksta.

Uzmanieties - atteikšanās no iniciēta seksa sāp!

Fiziskā intimitāte kā mīlestības valoda ne vienmēr nozīmē milzīgu izsalkumu pēc seksa. Dažu sekunžu apskāviens, glāstot roku, lieliski pilda savu uzdevumu, nododot mīlestības vēstījumu. Uzmanieties - negatīva reakcija, uzsākot intīmu tuvību, var kaitēt fiziskajai tuvībai ar mīļoto! Sievietes vajadzības nedrīkst uztvert vieglprātīgi. Attiecību konsultanti iesaka noteikt seksa dienas. Tieši tā! Ja jūs abi zināt, kad gaidāms sekss, tas palīdz mazināt spriedzi... Vai šovakar kaut kas notiks vai nē? Viens cer izglābties, bet otrs cer uz seksu. Kad dienas ir noteiktas, domas par to, kā interesanti pavadīt laiku guļamistabā, radīsies pašas no sevis. Bērniem var noorganizēt aktivitātes, piemēram, ļaut spēlēties ar Xbox vai skatīties multiplikācijas filmas.

Foto: Publicitātes foto

Attāluma attiecības glābs ar sīkrīku vadāms vibrators, ļaujot jūsu mīļotajam pat no otras pasaules malas pārņemt kontroli un vadīt jūsu mīļotās orgasmu un baudas viļņus.

Foto: Publicitātes foto

Masāža – lieliska kombinācija, kā pavadīt kopā laiku, apvienojumā ar erotiskām, nerātnām spēlītēm.

Foto: Publicitātes foto

Dominējošs vai pakļāvīgs sekss - kāds tam sakars ar mīlestību?

Ja nesodu ar pātagu, vai tas nozīmē, ka nemīlu? Fiziskā intimitāte izpaužas dažādos veidos. Maigs pieskāriens daudziem sniedz drošības un tuvības sajūtu. Citiem maigums ir tukša vieta un blāvs kā nakts. Krāsainību un ekstravaganci gultā nodrošina: važas, apakšveļa, pātagas, roku saites, preparāti..... Svarīgākais seksa laikā ir redzēt dzirksti mīļotā acīs. Zvaigznes ir pietiekami labas tikai okeāna dibena izgaismošanai.

Foto: Publicitātes foto

Plānota seksa scenārija īstenošana sagādās lielu prieku fiziskajam baudītājam. Neatkarīgi no tā, vai mīļoto maigi masējat, sagādājāt pārsteigumu seksīgā apakšveļā vai važas pie gultas galvgaļa ar aicinājumu "spēlējies ar mani".

„Spēlējies ar mani" komplekts

Foto: Publicitātes foto

No šīs ziemas, visticamāk, nav īpaši spilgtu notikumu, ko būtu vērts atcerēties. Pandēmija uzņem apgriezienus, cilvēki arvien vairāk paliek mājās. Šis ir labākais laiks, lai pievienotu asumiņu tur, kur tas ir visvairāk nepieciešams - guļamistabā. Turklāt, jūsu mīļotais jutīsies patiesi mīlēts.

Sevis un sava mīļotā palutināšanai atradīsi pārsteiguma komplektu e-veikalā.

Mēs piegādājam to diskrēti iepakotu bez atsauces uz iepakojuma saturu vai avotu.

Lustīgus priekus!

Tava,

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu