Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Daudzi vīrieši uzskata, ka sekss ar partneri ir nāvīgi garlaicīgs - OnlyFans iekaro pasauli

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Rutīna ir lielākais seksa ienaidnieks. Bet pamēģiniet katru reizi no jauna atklāt sevi gultā un darīt to gadiem ilgi! Veiksmi! Seksa rotaļlietu ražotājs LELO publicēja pētījumu, kurā secināja, ka 50% amerikāņu viņu pašreizējais partneris gultā šķiet ļoti garlaicīgs. Mīļotajam vai mīļotajai ir grūti pateikt, ka sagaidāt ko vairāk. Priekšspēle ir vienveidīga, vieta un seksa poza nemainās. Nepārsteidz, ka 33% pētījuma dalībnieku atzina, ka seksa laikā aizmiga un ka masturbēšana ir daudz aizraujošāka.

Lielisks sekss ilgi paliek atmiņā tāpat kā slikts sekss. Vajadzība pēc dažādības izpaužas visās dzīves jomās, tostarp guļamistabā. Nav brīnums, ka erotisko interneta satura abonēšanas pakalpojumu - OnlyFans izmanto vairāk nekā 170 miljoni lietotāju, un katru dienu tai pievienojas vēl 500 000 lietotāju vecumā no 35 līdz 45 gadiem. Pārsvarā vīrieši pavada laiku Fansis, jo viņiem daudz ātrāk nekā sievietēm apnīk rutīna guļamistabā.

Seksa lamatas guļamistabā - darīsim tikai to, kas vienmēr ir darbojies.

Pastāvīgām attiecībām un ģimenes dzīvei atliek ļoti maz laika. Zinām, kas patīk gan mums, gan mūsu partnerim. Kad nodarbojamies ar seksu, darām to pēc labākās sirdsapziņas, izmantojot pārbaudītus paņēmienus, kas noved līdz orgasmam. Laika gaitā viss kļūst ļoti garlaicīgi, pārvēršoties par seksa lamatām guļamistabā. Kad pēdējoreiz fantazējāt un ierosinājāt partnerim ko jaunu?

"Jā, nē, varbūt" erotisko vēlmju saraksts liek fantāzijai darboties

Kā pārvarēt rutīnu? Lielākajai daļai cilvēku šis uzdevums nav tik viegli paveicams. Erotiskās fantāzijas prasa dzīvu iztēli. Vispirms izveidojiet erotisko vēlmju sarakstu: "jā, nē, varbūt". Kopā ar mīļoto cilvēku sastādiet vietu, darbību, emociju sarakstu un sadaliet tās kolonnās: jā, nē, varbūt. Pēc tam visu izrunājiet un sāciet realizēt. Svarīgi ir saprast, kā vēlaties justies seksa laikā: palutināti, padevīgi, dominējoši? Vēlaties kādu pārsteigumu vai satraucošas sajūtas, ja neizdodas nodarboties ar seksu publiskā vietā? Zinot šādas smalkas nianses par savu mīļoto, jūsu seksuālā fantāzija tiek uzkurināta un tā sāk darboties citādi. Negaidīti atklājat, ka ir daudz mirkļu un sajūtu, ko otra puse vēlētos izdzīvot, bet iepriekš par to nav runājusi.

Orālais sekss ir katra vīrieša sapnis. Sajūta, kad dzimumloceklis erekcionē sievietes mutē, liek uzbudinājumam lidot ar skaņas ātrumu. Sievietes orgasma pasaulē klitora stimulācija ir tikpat svarīga kā prasme nolasīt kompasu mežā, orientējoties pēc navigācijas. Orālajā seksā gan vīrietim, gan sievietei ir "saņēmēja un devēja" loma. Ja līdz šim esi bijis vai bijusi saņēmēja lomā, ir pienācis laiks to mainīt, radot un izbaudot nebijušas sajūtas.

Strawberry - sūc klitoru un sniedz sievietei ekstātisku orālā seksa pieredzi.

Foto: Publicitātes foto

Strawberry - klitora vibrators ar sūkšanas funkciju ir jaudīgs, nerātns klitora stimulators. 8 dažādi sūkšanas režīmi. 8 vibrācijas veidi. Strawberry uzbudina visus klitora nervus, ietiecas ļoti dziļi. Daudzi lietotāji uzskata, ka Strawberry sniedz daudz labāku orgasmu, salīdzinot ar Tik Tok vietnē milzīgu popularitāti ieguvušo vibratoru Mia Rose. Lai gūtu vēl spēcīgāku klitorālo orgasmu, uzklājiet uz klitora šķidro vibratoru. Iemasējiet ar apļveida kustībām, līdz šķidrais vibrators uzsūcas. Pēc tam uzklājiet ūdens bāzes lubrikantu uz klitora. Ieslēdziet Strawberry un baudiet ekstātisku orgasmu.

Kurš pirmais sasniedz orgasmu, tas zaudē

Lai pārvarētu rutīnu guļamistabā, ieviesiet izmaiņas. Nodarbojieties ar seksu jaunā vietā, nevis guliet uz muguras gultā. Nodarbojieties ar seksu neierastā laikā. Ja nodarbojaties ar seksu vakarā, ejot gulēt, vai no rīta pamostoties, nodarbojieties ar seksu pēcpusdienā. Vai izbaudītu pikantu tikšanos pusdienu pārtraukuma laikā automašīnā, restorāna tualetē vai mājās uz ēdamistabas galda?

Seksa spēles ir ceļvedis, kas piedāvā jaunu seksuālo pieredzi. EROTISKĀ SPĒLE PULL & PLAY piedāvā 100 seksuālus izaicinājumus pāriem. Kurš pirmais sasniedz orgasmu, tas zaudē! Šādā spēlē neviens nevēlas uzvarēt.

Foto: Publicitātes foto

Katru reizi izmēģiniet jaunu seksa pozu. Izvēlieties, kurai kartītei iedalīsiet seksa pozu horeogrāfes lomu. Kāmasūtras spilventiņā ir 69 ilustrācijas un ceļveži. Kāmasūtras seksa pozas palīdz dažādot seksa dzīvi guļamistabā; kāpēc nenodarboties ar seksu ārpus guļamistabas?

Foto: Publicitātes foto

Masāžas svece, kas satur afrodiziakus, pārvēršas erotiskā masāžas eļļā. Tiem, kuri alkst mīļumu guļamistabā, erotiskā masāža ir kā ķirsis uz tortes. Eļļa iesūcas ādā, neatstājot traipus. Kas var būt labāks par orgasmu priekšspēles laikā?

Foto: Publicitātes foto

Sekss un seksa gaidīšana divkārši paaugstina laimes hormonu līmeni organismā. Rūpējieties par savu un mīļotā vai mīļotās seksuālo daudzveidību. Apmeklējiet e-veikalu Melns Kakis un atrodiet, ko sirds kāro.

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu