Obligātās veselības pārbaudes – solis pretī preventīvai veselības aprūpei

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sunstar Group saviem klientiem ir radījuši jaunu iespēju – Meemo E-work safety sistēmā obligātās veselības pārbaudes (turpmāk OVP) procesu turpmāk pārvaldīt pilnībā elektroniski, būtiski uzlabojot veselības pārbaužu norisi darba aizsardzībā!

Veicot obligātās veselības pārbaudes Sunstar Group, nodrošinām iespēju saņemt elektroniski parakstītu OVP karti no arodārsta un darba devēja puses, tādējādi nodrošinot 100% elektronisku dokumentu apriti!

Elektroniski sagatavota veselības pārbaudes karte: atbildīgais tās automātiski sagatavos un parakstīs IT sistēmā ar drošu elektronisko parakstu.

Foto: Publicitātes foto

Samazinātas atkārtotās darbības: sistēmā automātiski pievienotas OVP kartes ar norādēm darba devējam par veicamajiem veselības pasākumiem, ko norādījis arodārsts.

Datos balstīta procesa pārvaldība: vienota e-dokumentu plūsma nodrošina datu integritāti un iespēju analizēt tendences.

Vienkāršota nodarbināto iesaiste: nodarbinātajam vairs nav nepieciešams atgriezt nosūtījumu un darba devējam par to ikdienā atgādināt.

Vienots reģistrs ar statusiem un termiņiem: sistēma automātiski izsūta e-pasta pārskatus par tuvāko veselības pārbaužu termiņiem un ļauj pārvaldīt tos vienuviet.

Visu šo ieguvumu vienojošais ir paaugstinātā produktivitāte – patērējot mazākus resursus īstermiņā, lai ilgtermiņā nodarbināto veselības stāvokļa uzraudzībā sasniegtu vairāk!

Piesakies šeit, lai uzzinātu par iespējām transformēt veselības pārbaužu norisi!

SUNSTAR® GROUP mērķis ir transformēt darba aizsardzības procesu pārvaldību, kur galvenais fokuss ir cilvēks un tā labbūtība, bet normatīvu izpilde tiek padarīta ērta un vienkārša.

Grupa sastāv no četriem savstarpēji saistītiem pakalpojumu virzieniem.

  • Sunstar palīdz ieviest atbilstošāko darba aizsardzības procesu uzraudzības modeli.
  • Meemo nodrošina datos balstītu procesu pārvaldību ar vienota IT risinājuma ieviešanu.
  • Academy organizē praktiskas un personalizētas nodarbināto apmācības darba vidē.

Optiv veic regulāras nodarbināto izbraukuma un klātienes veselības pārbaudes.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu