Tag Heuer sadarbībā ar Google un Intel radīs viedpulksteni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šveices luksusa pulksteņu ražotājs «Tag Heuer» ceturtdien paziņoja, ka sadarbosies ar interneta gigantu «Google» un ASV mikroshēmu ražotāju «Intel Corp.», lai izstrādātu viedpulksteni, kas varētu konkurēt ar jauno «Apple Watch».

Sagaidāms, ka šis viedpulkstenis, kurā tiks apvienotas Šveices pulksteņu izgatavošanas zināšanas un modernākās tehnoloģijas, veikalos nonāks līdz gada beigām, norāda «Tag Heuer».

«Tag Heuer» gan pagaidām neatklāj, kāda varētu būt šī pulksteņa cena vai kādas funkcijas tas piedāvās.

«Mēs nevēlamies, lai mūsu konkurenti zinātu, ko mēs darām. Mēs vēlamies, lai viņi ir pārsteigti,» uzsver Šveices kompānija.

Jau ziņots, ka ASV tehnoloģiju gigants «Apple» pagājušajā nedēļā prezentēja savu jaunāko veikumu - viedpulksteni «Apple Watch», kas tā lietotājiem ļaus saņemt zvanus un īsziņas, kā arī sekot līdzi savai veselībai un fiziskajai formai.

Uzņēmums viedpulksteņu tirdzniecību sāks 24.aprīlī, bet interesenti jauno ierīci varēs pasūtīt jau divas nedēļas pirms šī datuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu