Apdrošinātāja BTA valdē iecelts Tadeušs Podvorskis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto

Risku apdrošināšanas kompānijas «BTA Baltic Insurance Company» (BTA) valdē piektdien iecelts kompānijas Lietuvas filiāles direktors Tadeušs Podvorskis, pavēstīja BTA Mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktore Elīna Rasmane.

Viņa informēja, ka, strādājot BTA valdē, Podvorska atbildības sfēra būs Lietuvas biznesa pārraudzība. Pienākumu pildīšanu Podvorskis sāks tiklīdz būs izpildītas visas regulējošo normu formalitātes.

Podvorskim ir 20 gadu pieredze apdrošināšanas nozarē. Kopš 2006.gada viņš strādā BTA Lietuvas filiālē, pārraugot juridiskos jautājumus, kā arī pēdējos septiņus gadus viņš ir BTA Lietuvas filiāles direktors.

Darbu BTA valdē turpina valdes locekļi Oskars Hartmanis, Evija Matveja un Volfgangs Štokmaiers (Wolfgang Stockmeyer).

Kompānijas pārstāvji arī atzina, ka šobrīd vēl nav zināms, kurš būs BTA nākamais valdes priekšsēdētājs.

Jau vēstīts, ka 2018.gada 1.maijā darbu kompānijā atstāja valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus.

Tāpat ziņots, ka BTA peļņa šogad pirmajos trijos mēnešos bija 2,53 miljoni eiro, kas ir 2,8 reizes vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā. Bruto apdrošināšanas prēmijās BTA parakstījusi kopumā 53,764 miljonus eiro, kas ir par 41,3% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, bet bruto atlīdzībās kompānija izmaksājusi 28,764 miljonus eiro, kas ir pieaugums par 40%.

BTA lielākais akcionārs ir «Vienna Insurance Group» (90%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu