Jelgavniekiem – bezmaksas nodarbības veselības veicināšanai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jelgavas iedzīvotājiem regulāri tiek piedāvātas dažādas bezmaksas vingrošanas nodarbības un uztura meistarklases. Lai jelgavnieku vidū popularizētu aktīvu dzīvesveidu, atsākušās bezmaksas dejošanas, nūjošanas, vingrošanas nodarbības un Veselības laboratorija.

Deju studijā «Dejo visi» Raiņa ielā 28 atsākušās deju nodarbības tiem, kuriem pāri 54. Jebkurš interesents vecumā virs 54 gadu vecumam nodarbībām var pieteikties gan elektroniski (info@dejovisi.lv), gan telefoniski (25758333), kā arī dejovisi.lv lapā sociālajā tīklā Facebook un klātienē Raiņa ielā 28. Nodarbības notiek 2 reizes nedēļā, otrdienās un piektdienās no plkst. 18.30 līdz 19.30, un reģistrēties nodarbībām iespējams visu projekta īstenošanas laiku.

Tāpat jau atsākušās kopīgas nodarbības trenera vadībā nūjošanas piekritējiem un iesācējiem. Ziemas sezonā nodarbības notiek svētdienās no pulksten 11.00 līdz 12.30 (no Jelgavas 1. internātpamatskolas – Attīstības centra). Iestājoties siltākam laikam - no 1.maija – nūjošanas koptreniņi tiks organizēti arī trešdienās. Projekta ietvaros dalībniekiem ir iespējams saņemt arī nūjas.

Savukārt Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrā darbojas Veselības laboratorija, kurā interesantā un bērniem saistošā veidā nodarbības par veselības veicināšanu tiek organizētas skolēnu grupām.

No marta Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, notiek bezmaksas vingrošanas nodarbības pieredzējušās treneres Tatjanas Gorbatko vadībā. Vingrot divos dažādos intensitātes līmeņos var no pirmdienas līdz ceturtdienai. Pirmdienās un trešdienās pulksten 19.00 treniņš «Aktīvs un spēcīgs» ar augstāku intensitātes pakāpi, savukārt nodarbības «Līdzsvars un balanss» ar mierīgāku vingrojumu ciklu notiks otrdienās pulksten 20.00 un ceturtdienās pulksten 19.00. Līdzi jāņem paklājiņš un ūdens. Nodarbības ilgums – viena stunda.

Vēl martā sāksies bezmaksas vingrošana grūtniecēm un tiem, kuriem pāri 54. Nodarbības notiks divas reizes nedēļā fizioterapeita vadībā Jelgavas poliklīnikā un Zemgales Veselības centrā. Pieraksts pa tālruni: 28701015.

Informācija sagatavota Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu