Viss aktīvai atpūtai izstādē “Outdoor Riga 2024” Ķīpsalā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicātes foto

Moto, velo un laivu jaunumi, viss nepieciešamais medībām, makšķerēšanai un tūrismam, medību suņu parāde un sarunas ar copes ekspertiem – to visu no 5. līdz 7. aprīlim piedāvās izstāde “Outdoor Riga 2024” Ķīpsalā. Ikviens – piedzīvojumu meklētājs, dabas entuziasts vai aktīvās atpūtas cienītājs – varēs atrast sev ko noderīgu un interesantu. Ieplāno jau tagad!

Ar sezonas jaunumiem izstādē iepazīstinās vairāk nekā 130 dalībnieku no 12 valstīm – Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Čehijas, Kanādas, Itālijas, Polijas, Norvēģijas, Somijas, Ukrainas, Vācijas un Dienvidāfrikas. Interesanti atklājumi gaidāmi ikvienam!

Plašs braucamrīku piedāvājums

Motobraucēji un velobraucēji sadaļā “Moto & velo” varēs iepazīt motociklu un velosipēdu jaunumus, satikt domubiedrus, atrast stilīgu apģērbu un aksesuārus. “Triumph”, “Royal Enfield”, “Yamaha”, “Ducati”, “KTM”, “Indian”, “Polaris”, “Mash”, “Suzuki”, “Kmoto”, “MV Agusta” motocikli, “Energica”, “VMOTO” (iepriekš “Super Soco”), “SUR-RON”, “DUKA” elektriskie motocikli, “Aprilia”, “Vespa”, “Moto Guzi” motorolleri, “NIU” elektriskie motorolleri, “Segway” visurgājēji, “CFMOTO”, “ODES”, “ATV”, “Fantic”, “Can-Am” kvadricikli un tricikli – tā ir tikai daļa no plašā piedāvājuma, kas iepriecinās gan pieredzējušus motobraucējus, gan iesācējus. Vēl interesanti – “Ducati Rīga” stendā būs arī “Moto Trainer” simulators, kas radīts ar nolūku iemācīties braukšanas pamatprincipus trasē un salīdzināt savas spējas ar sportistu ierakstiem telemetrijā. Nāc uz “Outdoor Riga” un izmēģini!

Savukārt, ja interesē videi draudzīgāks transports, tad Ķīpsalā varēs apskatīt velosipēdus, skrejriteņus, elektrovelosipēdus, ko piedāvās “TopVelo”, “Fans Prosport”, “IT Sales” un citi. Konsultējies un izvēlies sev piemērotāko MTB, kalnu, pilsētas, šosejas, bērnu vai kādu citu velosipēdu!

Lielam lomam un veiksmīgām medībām

Sadaļā “Medības & makšķerēšana” medību un copes entuziastiem būs iespēja apskatīt plašu apģērbu un aksesuāru klāstu, aplūkot jaunāko aprīkojumu, papildināt savus copes un medību piederumus un uzzināt nozares aktualitātes. Spiningus, auklas, spoles, zivju barību, apģērbus, apavus un citus makšķerēšanas piederumus piedāvās kā pašmāju iecienītie uzņēmumi “Eholotes.eu”, “Salmo”, “Gold Fishing”, “XRAP”, “NGT Latvia”, tā arī ārzemnieki – “Angler's Zone” un “Deeper” no Lietuvas, “Fin Custom Lures” no Somijas un citi.

Mednieki arī šogad ar vienu šāvienu varēs nomedīt divus zaķus, jo līdzās izstādei 6. aprīlī notiks Latvijas Mednieku savienības gada pilnsapulce. Savukārt izstādes ekspozīcijā medību ieročus, optiku un daudz ko citu piedāvās “Ieskaties.lv”, “Ieroči”, “Medibuapgerbi.lv”, “Purnavu muiža” un citi. Tostarp vienīgo reizi gadā klātienē Rīgā demonstrēt savus jaunumus ieradīsies iecienītais “lynxgear.lv” no Aizkraukles.

Bet tas vēl nav viss! Mednieki, makšķernieki un ikviens interesents ir aicināts sestdien, 6. aprīlī, un svētdien, 7. aprīlī, pievienoties Atvērtās skatuves programmas klausītāju rindām! Ar makšķernieku meistarklasēm uz skatuves viesosies Kaspars Holms, Uģis Circenis, Normunds Ikomass, Krišjānis Lisovskis, Mārtiņš Balodis, Aigars Zumbergs, Ričards Milašs un mānekļu meistars Marko Palkeinens no Somijas, sarunas vadīs Gunārs Klēģers. Arī mednieki būs sarūpējuši atraktīvus priekšnesumus un improvizētas izrādes, piedāvājot noskatīties medību suņu parādi un paraugdemonstrējumus, kā arī savvaļas dzīvnieku pievilināšanas uzvedumu, ko piedāvās žurnāls “Medības” kopā ar Latvijas staltbriežu piebaurotāju kluba biedriem.

Viss atpūtai uz ūdeņiem!

Sadaļā “Baltic Boat Show” plašā klāstā būs apskatāmas visdažādākās laivas, kajaki, sup dēļi, katamarāni, ūdensmotocikli, motorjahtas un kuteri, ko piedāvās vadošie laivu ražotāji Latvijā un ne tikai. Apmeklētāji varēs iepazīt arī ūdenstransporta speciālo aprīkojumu, navigācijas iekārtas, ūdenssporta un burāšanas piederumus, laivu dzinējus un piestātnes.

“Laivu nams” piedāvās visjaunākos piepūšamo laivu “Gladiator” modeļus un alumīnija RIB motorlaivas, “Amberlat” prezentēs jaunās “AMBER” motorlaivas, “Eholotes” iepazīstinās ar “BigPike” un “PowerBoat” motorlaivām, bet buru laivas un burāšanas inventāru demonstrēs “Regate”. Savukārt “Pegazus Boats Latvia” iepazīstinās ar saviem jaunajiem kuteriem un motorjahtām. Tostarp pirmizrādi piedzīvos jahta “PEGAZUS HT30” “Captain Club versija, kas paredzēta gan īsākiem, gan garākiem ceļojumiem. Izstādes dalībnieki sola izdevīgus iegādes noteikumus un akcijas. Bet, ja vēl neesi pārliecināts, kura laiva ir piemērotākā tavām aktivitātēm, tad konsultējies ar profesionāļiem izstādē.

Piedzīvojumiem dabā

Aktīvās atpūtas cienītāji Ķīpsalā atradīs sev piemērotu apģērbu, apavus un tūrisma preces pārgājieniem, kā arī nakšņošanai brīvā dabā. “Naturehike” zīmola teltis, guļammaisus, ultravieglu pārgājienu šūpuļtīklu, par izdevīgām cenām funkcionālus “FHM” un “Outfish” apģērbus piedāvās “Outfish”, bet “Beaver” ekspozīcijā būs ne tikai kajaki, bet arī Zviedrijas “Tentipi” teltis. Savukārt “Decathlon Latvija” ekspozīcijā būs apskatāma automašīnas jumta telts, pārgājienu inventārs un daudz kas cits aktīvai atpūtai dabā un uz ūdeņiem.

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Vairāk: www.outdoorriga.com

www.facebook.com/OutdoorRiga

www.instagram.com/outdoor_riga

Darba laiks:

5. un 6. aprīlis 10.00–18.00

7. aprīlis 10.00–17.00

Ieejas biļetes:

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem, skolēniem – 5 €

Pieaugušajiem – 6 €

Ģimenes biļete (2 pieaugušie +1 bērns līdz 18) – 15 €

*par katru nākamo bērnu – 2 €

*Biļetes iepriekšpārdošanā izdevīgāk: www.bt1.lv/outdoor/buytickets.php

Autostāvvieta – 5 €

“Outdoor Riga 2024” norises laikā tirdzniecības centrā “Olimpia” būs pieejama bezmaksas autostāvvieta! Aicinām uz izstādi braukt arī ar velosipēdu, skūteri vai sabiedrisko transportu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu