Juriste Agnija: stabilitāte un sava telpa man ir galvenā vērtība

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Agnija (39) ir inteliģenta, enerģiska un ļoti mērķtiecīga sieviete, laikam jau tāpēc viņa kā zivs ūdenī jūtas savā profesijā - jurisprudencē. Kopā ar savu Nissan Juke Agnija ir jau sešus gadus, kas pierāda, ka tieši stabilitāte ir galvenā vērtība viņas auto izvēlē.

- Vai tā, Agnij, varētu būt, ka Nissan Juke tavā dzīvē ir iekarojis vietu kā stabils un uzticams auto?

- Laikam jau, jo patiesībā Nisan Juke man ir jau otrais šāda tipa auto. Pirms tam arī braukāju ar Nissan Juke. Auto atšķiras vienīgi ar izlaiduma gadu, krāsu un to, ka jaunajā auto ir multimediju sistēma ar navigāciju, ko ļoti novērtēju. Ar šā auto iegādi ir arī kāds kuriozs. Kad iegādājos jauno Nissan, visiem stāstīju, ka tas ir tas pats, tikai pārkrāsoju. Un man noticēja!

- Tātad tā savā ziņā jau ir tavas dzīves klasika. Tu uzticies jau pārbaudītām vērtībām...

- Jā, jo, ja man jautā, kāpēc šis modelis, saku: tāpēc, ka saskāros ar labām atsauksmēm no sev tuviem cilvēkiem.

Kāpēc eksperimentēt, meklēt ko jaunu, ja cilvēki, kam tu tici, saka – jā, iesaku!

- Kā tu pati vērtē auto? Kādai personībai šis auto derētu?

- Pats auto man asociējas ar noteiktu, paredzamu un uzticamu vīrieti! Bet domāju, šis auto modelis der jebkurai personībai, kā sievietēm, tā vīriešiem. Komfortabls, ērts, stabils un, jā, ļoti uzticams.

- Kā ar auto izskatu, ko nereti daudzi nodēvē par īpaši ekstravagantu un neierastu?

- Laikam tas arī mani uzrunāja – atšķirīgais. Daudzi saka, ka dīvains. Bet es redzu, ka viņam ir lielas, skaistas acis:) Tas varētu mūs abus vienot – auto un mani. Parasti ir tā: ja kāda lieta raksturojama kā skaista - interesanta, praktiskā aspekta tajā ir maz. Taču tas nav attiecināms uz šo auto. Praktiska sieviete noteikti novērtēs Juke dīzeļdzinēja efektivitāti un ekonomiskumu.

- Pēc kādiem kritērijiem vēl izvēlies auto?

- Kā jau minēju – lietotāju atsauksmes, protams, cenas. Pārdomāju arī ekspluatācijas izmaksas un paredzu servisu pieejamību.

- Tavs auto tev ir pārvietošanās līdzeklis tikai uz darbu, vai arī mīlat atpūsties kopā?

- Patiesībā pavadu diezgan daudz laika auto – teiktu, ka pat minimālais laiks ik dienu sākot no divām stundām. Visierastākais maršruts man ir uz darbu un mājup. Tomēr man laikam nav gana, jo arī brīvdienās sēžos pie stūres un dodos izbraucienos.

- Tālākais mērķis ar savu «noteikto, paredzamo un uzticamo vīrieti - Nissan Juke»?

- Lietuva, Polija. Ak jā, pareizi, Vācija!

- Vai vari teikt, ka šis auto ir tava privātā telpa?

- Viennozīmīgi. Te ir vieta, kur man ir laiks un iespēja sastrēgumos paklausīties savu mūziku. Padomāt, prātā sakārtot lietas un darbus. Te valda mans laiks, projām no cilvēku burzmas, trokšņa... Varu teikt, ka es šajā auto relaksējos un atpūšos. Un man to vajag ik dienas! Auto pats par sevi ir brīvība, jo vari izvēlēties, kad un kur doties, un neesi ne no viena atkarīgs. Tādā veidā arī auto atvieglo manu dzīvi. Vēlu vakarā ar draudzeni var vienkārši aizbraukt līdz benzīntankam pēc kafijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu