Grāmatvede Jeļena: ar savu «ķirsīti» kaut uz Itāliju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes attēls

Grāmatvede Jeļena Nissan Juke īpašniece ir jau astoņus gadus, un, kā raksturo šo kopā būšanas laiku, – patika pret savu auto nemazinās ne dienas. «Auto, kas man vienmēr dāvā smaidu,» par savu Nissan Juke stāsta tā saimniece.

- Kā iepazināties ar savu Nissan Juke jeb, kā pati to saucat, «ķirsīti»?

- Jā, to brīdi es atceros. Tā bija patika no pirmā acu skatiena, kad Nissan Juke pabrauca man garām uz ielas. Es atskatījos un sapratu, ka vēlos par šo auto, kura neordinārais dizains mani savaldzināja uzreiz, uzzināt ko vairāk.

Tad iepazinos ar šā modeļa īpašībām, cenu, iespējām un sapratu, ka laikam šis auto atbilst manām prasībām un man tas ir nepieciešams.

- Kas ir svarīgie parametri, pēc kā izvēlaties sev auto? Nosauciet piecus!

- Kompaktums, komforts, uzticamība, izskats, ekonomisks benzīna patēriņš.

- Un krāsa – sarkana! Tas bija jums kā sievietei nozīmīgi?

- Jā. Pirms tam man automašīnas ir bijušas zilā un brūnā krāsā. Tagad, iegādājoties auto, sapratu, ka vēlos ko dzīvespriecīgāku, un sarkanā krāsa man ir patikusi vienmēr!

Uzreiz radās asociācija ar ko jautru un enerģisku, kas man allaž uzlabos omu.

Man arī patīk ģērbties košās krāsās, kas man paceļ noskaņojumu.

- Kā ikdienā izmantojat savu auto?

- Pārsvarā ar auto dodos uz un no darba. Brīvdienās gan labprāt ar visu ģimeni dodamies izbraukumos. Automašīna man ir arī vieta, kur varu sakārtot domas un netraucēti saplānot dienu. Kad sēžu sastrēgumos, izmantoju laiku, lai paklausītos mūziku, jo šim auto ir fantastiska audio sistēma.

Ļoti mīlu savu ģimeni, kurai labprāt gatavoju, tāpēc ar auto man patīk arī doties uz lielveikalu iepirkties.

Nissan Juke ir perfekts sabiedrotais, lai dotos iepirkties - viņam ir teicami parkošanās sensori, auto ir košā krāsā; un arī navigācija, ko izmantoju ik dienas, lai atrastu vajadzīgo adresi. Nesen arī sāku izmantot to, ka auto ietilpību varu regulēt divos līmeņos. Ja otrā sēdekļu rinda ir vertikālā stāvoklī, bet bagāžas nodalījuma grīda zemākajā pozīcijā, aizmugurē bagāžai ir ļoti daudz vietas. Nolokiet sēdekļus, un grīdu varēsiet noregulēt augstākajā pozīcijā, lai iegūtu pilnīgi gludu virsmu visai savai bagāžai, un tad tur var ielikt ļoti daudz.

- Kas jūs ar auto vieno, ja savu personību salīdzinātu ar automodeli Nissan Juke?

- Atšķirīgais izskats un kompaktums. Abas mēs izraisām smaidu! Es mēģinu ikdienā pa dzīvi staigāt ar smaidu un būt pozitīva pret visu apkārt notiekošo. Tāpēc varu teikt, ka šis auto ir kā radīts pozitīviem cilvēkiem, kas ciena auto oriģinālo dizainu un spēj novērtēt harmoniju, kas ir starp kvalitāti un cenu.

- Bet ja šis auto pats būtu personība?

- Noteikti – tā ir meitene! Rūpīga un uzticama draudzene. Palīgs. Sasildīs un nekad tevi neatstās uz ceļa vienu. Tāpēc laikam esmu gatava arī ar savu «ķirsīti» doties tālu –

nākotnes plānos ir kopīgs ceļojums uz Itāliju, kur varēsim ar košo auto uztaisīt skaistu foto uz Gardas ezera fona.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu