Pērc biļetes uz 2017 CEV Eiropas čempionāta finālu pludmales volejbolā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portālā TVNET pieejama biļešu pirkšana uz Eiropas čempionāta finālturnīra spēlēm pludmales volejbolā, kas no 16. līdz 20. augustam norisināsies Jūrmalā. Piecu dienu garumā tiks izspēlētas pavisam kopā 144 spēles, kuru laikā savā starpā sacentīsies 32 Eiropas vadošie vīriešu un sieviešu volejbolistu pāri, noskaidrojot šī gada labākos Eiropas pludmales volejbolistus.

Ieeja uz turnīra grupu spēlēm trešdien un ceturtdien būs bezmaksas.

Biļešu cenas uz izslēgšanas spēlēm piektdien, 18. augustā, ir 10 EUR, uz astotdaļfināliem, ceturtdaļfināliem un pusfināliem sestdien, 19. augustā, ieeja maksās 15 EUR, bet biļetes uz svētdienas, 20. augustaspēlēm, kad risināsies galvenās cīņas par Eiropasčempionu tituliem, iespējams iegūt savā īpašumāpar 20 EUR.

Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja brīva, neaizņemot atsevišķu sēdvietu. Bērniem no 7 līdz 12 gadiem biļetes iespējams iegādāties ar 50% atlaidi, pie ieejas stadionā būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Invalīdam ar pavadoni jāiegādājas 1 biļete.

http://www.bezrindas.lv/lv/2017-cev-pludmales-volejbola-eiropas-cempionata-finals-16-20-augusts-2017/3365

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu