Neparasta ģimene: Vīrietis dzīvo, audzina bērnus un guļ ar divām sievietēm

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/brookfast/

Kāds britu izcelsmes vīrietis, kas satiekas un dzīvo kopā ar divām draudzenēm vienlaicīgi, ir paziņojis, ka viņš kļūs par tēvu savam otrajam bērnam. Jaundzimušo audzinās nevis divi, bet trīs cilvēki, ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

Pirms diviem gadiem 36 gadus vecais Ādams Laions (Adam Lyons) no Londonas paziņoja, ka dzīvo kopā ar divām sievietēm - Brūku Šedu (Brooke Shedd) un Džeinu Šalahovu (Jane Shalakhova). Tolaik sabiedrība viņu sāka dēvēt par «pasaulē laimīgāko cilvēku».

Kompānija šobrīd dzīvo Teksasas pilsētā Ostinā un audzina dēlu Danti, kura bioloģiskie vecāki ir Ādams un Brūka. Taču šobrīd arī Džeina ir paziņojusi, ka gaida bērniņu, kura tēvs ir Ādams.

Lai arī lielākā daļa sabiedrības neizprot, kā ģimene var dzīvot trijatā, viņi paši uzskata, ka šī ir vecāku nākotne.

«Mums trijatā ir viegli, jo tas palīdz saplānot ikdienas dzīvi,» saka Ādams. «Daudzi no mūsu draugiem ir «normālās» divu cilvēku attiecībās ar bērniem, darbu un lielu atbildību. Izskatās, ka viņiem dzīvē ir grūti. Divatā tas ir daudz grūtāk,» pārliecināts ir vīrietis.

Kompānija šādā veidā dzīvo jau piecus gadus. Viņi uzskata, ka dzīvo kā īsta ģimene ar veselīgiem un laimīgiem bērniem. Gan Ādams, gan abas sievietes naktīs guļ vienā gultā.

«Ar trīs vecākiem palīdzība ir vairāk nekā gana un man nekad nav jāuztraucas par to, ka bērni jāatstāj kādam, kam neuzticos,» uzskata gaidībās esošā māmiņa Džeina.

 

#dadlife @thedatingcoach #dantelyons

A post shared by @brookfast on

 

#31weekspregnant getting there! 9 more weeks to do.... ;))

A post shared by Russian Jane Shalakhova (@jane_st) on

 

Just found out the sex of the new addition to our family! @brookfast @jane_st #baby

A post shared by Adam Lyons (@thedatingcoach) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu