Pie Spices paplašinās kreizā pagrieziena joslu (4)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai rūpētos par Rīgas pilsētas iedzīvotāju un tirdzniecības kompleksa Spice pircēju ērtībām, pie t/k Spice uzsākti vērienīgi Lielirbes ielas kreisā pagrieziena paplašināšanas un teritorijas labiekārtošanas darbi, kuru veikšanā līdz septembra beigām plānots investēt vairāk nekā 400 000 latus.

Tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce: "Lai padarītu tirdzniecības kompleksa apmeklējumu iespējami patīkamāku ikvienam pircējam, mēs turpinām Spices un tās pieguļošo teritoriju labiekārtošanu, veicam uzlabojumus tirdzniecības centra vidē, atvieglojot piekļūšanu un palielinot autostāvvietu skaitu."

Atvieglos iebraukšanu Spices auto stāvvietā

Lai palielinātu Lielirbes ielas caurbraukšanas kapacitāti Jūrmalas virzienā, kā arī, lai atvieglotu pircēju nogriešanos uz Spici, šobrīd tiek veikta papildus kreisā pagrieziena joslas izbūve.

Paralēli norisinās arī Spices teritorijas labiekārtošana - lai uzlabotu pircēju pārvietošanas ar iepirkuma ratiņiem starp Spici un Spice Home, tiek veidots gājēju celiņš, kuru plānots apzaļumot un papildināt ar ērtiem soliņiem. Savukārt, domājot par Spices mazākajiem apmeklētājiem un ģimenēm, ir uzsākts darbs pie atpūtas laukuma iekārtošana.

Tā kā t/k Spice apmeklētāji galvenokārt ir autobraucēji, tiek palielināts arī autostāvvietu skaits līdz 1991 vietām visā tirdzniecības kompleksa teritorijā.

Projekta pasūtītājs ir SIA Tirdzniecības centrs Pleskodāle, projekta vadītājs ELL Nekustamie īpašumi, ģenerāluzņēmējs - SIA Merks.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu