Pārdošanā nonācis elegants septiņu istabu dzīvoklis Dārzciemā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Domājot par galvaspilsētas mikrorajonu – Dārzciemu -, kas robežojas ar Purvciema, Pļavnieku, Maskavas forštates un Avotu ielas apkaimēm, neviļus prātā nāk daudzstāvu dzīvojamo māju masīvi un skaļa vide. Taču šajā rajonā atrodamas arī īstas nekustamā īpašuma pērles, kurās baudīt nesteidzīgu, harmonisku ikdienu. 

377 kvadrātmetrus lielie apartamenti atrodas projektā Strautu nams - labiekārtotā privātmāju rajonā. Teritorija ap ēku ir apzaļumota, labiekārtota un iežogota. Iemītnieki, kuriem ir atvases, novērtēs pie mājas esošo bērnu rotaļu laukumu. Savukārt par diennakts drošību rūpējas apsardze.

Foto: city24.lv

Dzīvokli projektējuši un plānojuši dizaineri, kas mājokļa divos stāvos izkārtojuši atpūtas telpu, virtuvi, kinozāli, četras guļamistabas, četrus sanitāros mezglus, saimniecības telpu, starpstāvu telpu fizisko aktivitāšu veikšanai, halli, kabinetu un džakuzi. Ekskluzīvajos apartamentos izmantota augstākās klases iebūvējamā tehnika, santehnika un mēbeles, radot gaumīgu, kā arī ļoti elegantu kopējo tēlu.

Foto: city24.lv

Raksts tapis sadarbībā ar nekustamo īpašumu portālu City24.lv 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu