Rīgā turpina kāpt dīzeļdegvielas cena, Tallinā un Viļņā sarūk

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Neste" degvielas uzpildes stacija Ulmaņa gatvē
"Neste" degvielas uzpildes stacija Ulmaņa gatvē Foto: Ieva Leiniša/LETA

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā bija novērojams dīzeļdegvielas cenu kritums, tikmēr Rīgā dīzeļdegvielas cena pieaugusi jau septīto nedēļu pēc kārtas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais 95.markas benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā un zemākā - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šonedēļ nav mainījusies un bija 1,362 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpusi jau septīto nedēļu pēc kārtas, sasniedzot 1,332 eiro par litru atzīmi. Salīdzinājumā ar iepriekšējo nedēļu kāpums ir 0,8%.

Viļņā degvielas cenas šajā nedēļā piedzīvojušas būtisku kritumu, 95.markas benzīna cenai samazinoties par 7,3% - līdz 1,144 eiro, bet dīzeļdegvielas cenai - par 6,6% - līdz 1,124 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena sarukusi par 0,7% un šo piektdien bija 1,389 eiro par litru. Tiēši tādas pašas svārstības piedzīvojusi dīzeļdegvielas cena, krītoties par 0,7% līdz 1,389 eiro atzīmei.

Autogāzes cena šonedēļ bijusi stabila visās trīs Baltijas valstu galvaspilsētās - Viļņā - 0,62 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Rīgā - 0,595 eiro par litru.

 
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu