"airBaltic" šogad sāks lidojumus astoņos jaunos maršrutos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga". Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šā gada vasaras sezonā veiks regulāros lidojumus uz Vidusjūras salām Kosu, Grieķijā un Menorku, Spānijā, aģentūru LETA informēja "airBaltic" pārstāve Alise Briede.

Viņa norādīja, ka kopumā "airBaltic" šogad sāks lidojumus vismaz astoņos jaunos maršrutos.

"Sākot lidojumus uz Kosu un Menorku, mūsu pasažieri šajā vasarā varēs izvēlēties starp astoņām dažādām Vidusjūras salām, kā arī daudziem citiem saulainiem galamērķiem Eiropā un ārpus tās," sacīja airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss".

Lidojumi uz abiem jaunajiem galamērķiem, kas sāksies maijā, tiks veikti vienu reizi nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnām.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "airBaltic" 2018.gadā pārvadāja 4,136 miljonus pasažieru, kas ir par 17% vairāk nekā gadu iepriekš.

Tāpat ziņots, ka "airBaltic" koncerna kopējie ieņēmumi 2017.gadā bija 353,639 miljonu eiro apmērā, kas ir par 19,6% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt koncerna peļņa pieauga vairākkārt, sasniedzot 4,703 miljonus eiro.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu