Nosaukts gada cilvēks tūrisma nozarē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Par tūrisma nozares ikgadējās balvas "Gada cilvēks nozarē" augstākās kategorijas "Gada cilvēks tūrismā 2019" laureātus atzīts Latvijas aviokompānijas "airBaltic" valdes priekšsēdētājs Martins Gauss, aģentūru LETA informēja balvas dibinātājs "BalticTravelnews.com" vadītājs Aivars Mackevičs.

Balvas kategorijā "Uzņēmējs vai vadītājs naktsmītņu biznesā 2019" par uzvarētāju tika atzīts viesnīcu tīkla "Mogotel" īpašnieks Vadims Muhins, kategorijā "Uzņēmējs tūrisma aģentūru un tūroperatoru biznesā 2010" balvu saņēma "Balticvision Riga" valdes loceklis Ēriks Lingebērziņš, savukārt balvu kategorijā "Tūrisma informācijas centra vadītājs 2019" saņēma Alūksnes Tūrisma informācijas centra vadītāja Iveta Veļķere.

Tāpat kategorijā "Tūrisma žurnālists 2019" balvu saņēma bloga "Sapnumedniece.lv" autori Alīna un Jēkabs Andrušaiti, kategorijā "Restorāna vadītājs 2019" balvu ieguva Pasaules kokteiļu čempions un "Balzāmbārs" bārmenis Andris Reizenbergs, bet balvu par ievērojamu ieguldījumu tūrisma attīstībā saņēma tūrisma aģentūras "TAS Baltics" pārstāve Elga Griķīte. 

Balvas "Gada cilvēks tūrismā 2019" māksliniece ir Ieva Strazdiņa no Jūrmalas, kura jau astoto gadu veido oriģinālas laureātu statujas.

Balva "Gada cilvēks tūrismā" pasniegta kopš 2003.gada, un tā ir ieguvusi nozīmīgu statusu Latvijas tūrisma nozarē un Latvijas tautsaimniecībā. Tūrisma nozares gada balvu saņem par nozīmīgu ieguldījumu un veiksmīgu darbību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu