"Rimi Latvia" izveidojis pasūtījumu saņemšanas punktus arī "Molā" un "Olimpia"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rimi. Ilustratīvs foto.
Rimi. Ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova / LETA

 Mazumtirgotājs "Rimi Latvia" izveidojis pasūtījuma pieņemšanas punktus arī tirdzniecības centros "Mols" un "Olimpia", bet no piektdienas, 17.aprīļa, pirkumus būs iespējams saņemt arī tirdzniecības centrā "Damme", informēja "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala.

Viņa norādīja, ka "Rimi Latvia" turpina paplašināt e-veikala kapacitāti, un pircējiem piedāvā iespēju saņemt e-veikala pasūtījumu piecos "Pērc un saņem" punktos Rīgā. E-veikalā veikto pirkumu saņemšana "Rimi" veikalos ir viens no trim iespējamajiem pirkumu saņemšanas veidiem.

Ikala sacīja, ka no trešdienas "Pērc un saņem" punkti atvērti "Rimi Mols" un "Rimi Olimpia" veikalos, savukārt no piektdienas, 17.aprīļa, pircēji varēs saņemt pasūtījumu arī "Rimi Damme". Tādējādi "Rimi" e-veikala "Pērc un saņem" punkti būs pieejami piecos "Rimi" veikalos, tostarp tie ir arī "Rimi Spice" un "Rimi Ozols".

Pirkumu saņemšanas punkti atrodas netālu no veikalu informācijas centriem. Ievadot pasūtījuma PIN kodu īpašā terminālī, "Rimi" darbinieks izsniegs sakomplektēto pasūtījumu.

"Rimi Latvia" e-komercijas formāta direktors Didzis Kirstuks sacīja, ka notiek darbs pie piegādes teritorijas paplašināšanas, tostarp pagājušajā nedēļā tika atvērts otrais "Rimi Drive", kurā pirkumus ir iespēja saņemt visu diennakti. 

"Šī brīža apstākļos, kad pieprasījums pēc iepirkumiem interneta vidē būtiski pieaug, "Rimi" turpinās pircējiem piedāvāt jaunus risinājumus, kā ērti un ātri saņemt pārtikas produktus un ikdienai nepieciešamākās preces, paralēli nodrošinot plašu preču sortimentu, tostarp arī alkoholiskos dzērienus," viņš sacīja.

LETA jau ziņoja, ka "Rimi Latvia" 2018.gadā strādāja ar 893,692 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 10,9% un bija 45,305 miljoni eiro. Kompānijas 2019.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

Kompānija "Rimi Latvia" reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu