Īpašs konkurss Husqvarna Automower® īpašniekiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mēs esam lepni, ka vairāk nekā 1 miljons privātmāju īpašnieku visā pasaulē mums uztic savus zālienus, lai uzturētu tos lieliskā stāvoklī. Turpinot svinēt Husqvarna Automower® 25 gadu jubileju, SIA “Husqvarna Latvija” izsludina konkursu, lai suminātu Latvijas Automower® īpašniekus. Ja jūsu dārzā cītīgi strādā Husqvarna Automower®, iepazīstiniet ar savu mazo, nenogurstošo palīgu arī mūs, rakstot uz info@husqvarna.lv līdz 14. jūnija plkst. 23:59.

Lai pieteiktos konkursam, rakstiet vēstuli uz e-pastu info@husqvarna.lv, iekļaujot sekojošo:

  1. Kontaktinformācija (vārds, uzvārds, telefona numurs, e-pasta adrese, pilsēta);
  2. Stāsts par savu Automower® (tādas detaļas kā, piemēram, modeļa nosaukums; cik sen tas rosās jūsu dārzā; vai esat tam devuši vārdu; kādi ir galvenie ieguvumi; interesanti atgadījumi utt.), kā arī aptuvenais robotizētā zāles pļāvēja iegādes gads (aprakstu/stāstu var veidot brīvā formā, zīmju skaits nav ierobežots);
  3. Foto un/vai video materiāls (piemēram: Automower® bildes dārzā; zāliena bildes pirms un pēc Automower® pļaušanas; amizanti video utt.);
  4. E-pasta temata ailē obligāti jānorāda vārds “Konkurss”.

Pilni konkursa noteikumi apskatāmi ŠEIT.

Galvenā balva - akumulatora produkti 500 EUR vērtībā

Izvērtējot iesūtītos materiālus, SIA “Husqvarna Latvija” pārstāvji noteiks 3 interesantāko vēstuļu autorus, kuri kļūs par konkursa finālistiem un tiks paziņoti  15. jūnijā vietnes Facebook “Husqvarna Latvija” lapā. Turpat tiks publicēti īpaši ieraksti par trīs finālistiem, un no 15. jūnija līdz 21. jūnijam notiks balsošana. Visvairāk “Patīk”, “Sirds” vai “Care” atzīmes ieguvušais ieraksts uz balsošanas noslēguma brīdi (21. jūnija pulksten 23:59) kļūs par uzvarējušo, un tā autors iegūs savā īpašumā Husqvarna akumulatora produktus 500 EUR vērtībā, lai dārza darbi veiktos vēl raitāk un vieglāk.

Automower® korpusa uzlīmes 10 konkursa dalībniekiem

15. jūnijā vietnes Facebook “Husqvarna Latvija” lapā tiks paziņoti arī 10 Automower® īpašnieki, kuri iegūs korpusa uzlīmes savam robotizētajam zāles pļāvējam. Korpusa uzlīmes ir īpašas uzlīmes, ar kurām varēsiet aplīmēt savu robotu-zāles pļāvēju, lai pielāgotu to savam dārzam, mājai vai personīgajam stilam. Ir pieejamas jau gatavas uzlīmes, no kurām atliek vien izvēlēties sev tīkamāko. Apskatīt tās varat ŠEIT.

Specbalva vecākā Automower® īpašniekam

Šī konkursa laikā vēlamies arī īpaši sveikt Automower® robotiņu, kas nu jau ir seniors, bet arvien turpina labi kalpot savam saimniekam. Tāpēc starp TOP 10 dalībniekiem-korpusa uzlīmju ieguvējiem tiks izvēlēts arī vecākā Automower® modeļa īpašnieks, kura robotizēto zāles pļāvēju palutināsim ar īpašu apkopi (jeb robotizēto zāles pļāvēju SPA komplektu), kas ietver gan tīrīšanu, nažu nomaiņu, programmatūras pārbaudi un atjaunināšanu, ja tāda ir pieejama, gan visu sistēmu darbības pārbaudi pie datora, gultņu nomaiņu, ja nepieciešams, blīvējumu nomaiņu un uzlādes spaiļu pārbaudi.

Svinēsim 25 gadu jubileju kopā

Šī konkursa mērķis ir apzināt daudzos Husqvarna Automower®, kas jau šobrīd rosās Latvijas dārzos, cītīgi un rūpīgi gādājot, lai zāliens vienmēr ir sakopts, skaists un veselīgs. Konkursa laikā mēs vēlamies iepazīties ar dažādiem Automower® pieredzes stāstiem, lai uzzinātu, kā mazie roboti tiek galā ar dažādu dārzu specifiku – šaurām ejām, nogāzēm, nelīdzenu zāliena virsmu un citām īpatnībām. 

“Tā kā šogad aprit 25 gadi, kopš Husqvarna robotizēto zāles pļāvēju nākšanas klajā, tad, manuprāt, tas ir lielisks laiks un veids, kā mēs varētu uzrunāt un pateikties mūsu klientiem par uzticību un lojalitāti Husqvarna zīmolam. Būtu lieliski uzklausīt cilvēku stāstus un pieredzi, kas palīdzētu mums arī turpmāk nodrošināt arvien kvalitatīvāku servisu un funkcionālākus, efektīvākus produktus,” aicinot pieteikties, teic SIA “Husqvarna Latvija” mārketinga nodaļas pārstāve Aiga Kožemjako.

Svinēsim kopā 25 gadus, kopš Automower® enerģiski rūpējas par zālieniem visā pasaulē

Vairāk noderīgas informācijas par dārzkopību un citus jaunumus no Husqvarna iespējams uzzināt mājaslapā vai sekojot lapām vietnēs Instagram (@husqvarnadarzs) un Facebook (@HusqvarnaLatvija).

CopyLinkedIn Draugiem X

Nepalaid garām!

Uz augšu