"Bolt Food" būs pieejams vēl vienā pilsētā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

"Bolt Food" ēdienu piegādes platforma no šodienas, 18. jūlija, Rēzeknes iedzīvotājiem piedāvā ēdienu piegādes pakalpojumus, informēja "Bolt" komunikācijas konsultante Ieva Lapiņa-Ennīte.

Ar lietotnes starpniecību Rēzeknē iespējams pasūtīt maltītes no populāriem "Bolt Food" sadarbības partneriem - "Hesburger", "Virši", "Mego", "Demo" un "Narvesen". Tāpat arī no tādiem restorāniem kā "Ausmeņa Kebabs", "IGGI Bārs & karbonādes" un "Fresh Terase" u.c.

Lai veiktu pasūtījumu, nepieciešams lejupielādēt "Bolt Food" lietotni "Apple" vai "Android" ierīcēs. Pasūtījuma veikšanai jānorāda piegādes adrese, jāizvēlas restorāns, jāatzīmē ēdieni un jāapmaksā pasūtījums ar bankas karti caur mobilo lietotni vai skaidrā naudā, pasūtījumu saņemot. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas tiks uzrādīts gan paredzamais piegādes laiks, gan pasūtījuma kopsumma.

Pasūtījuma piegādei "Bolt Food" lietotnē jāsniedz pēc iespējas precīzākas norādes, piemēram, kur tieši atstāt pasūtījumu, vai ir iekšpagalms, kāds ir durvju kods, u.tml. Tāpat lietotnē darbosies restorāni, kur, pasūtot aplikācijā, būs iespēja pašiem saņemt savu pasūtījumu restorānā, informē Lapiņa-Ennīte.

Latvijā "Bolt Food" nodrošinātā ēdienu piegāde ir pieejama Rēzeknē, Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī un Ventspilī. Šobrīd "Bolt Food" pakalpojumi ir pieejami vairāk nekā 70 pilsētās 20 valstīs Eiropā un Āfrikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu