Apple oktobra vidū laidīs tirgū jaunus iPad modeļus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV tehnoloģiju gigants «Apple Inc.» oktobra vidū laidīs tirgū jaunus planšetdatoru «iPad» modeļus, ziņo aģentūra «Bloomberg», atsaucoties uz informētu ziņu avotu par kompānijas plāniem.

Pēdējos divus ceturkšņus «iPad» noiets, kas ir otrs svarīgākais «Apple» ienākumu avots pēc viedtālruņu «iPhone» tirdzniecības, bija samazinājies, un kompānijas vadītājam Timam Kukam ir uzdevums atjaunot rentabilitāti šajā segmentā.

Iepriekš bija ziņots, ka «Apple» sagādnieki jau sākuši strādāt pie atjaunināta pilnu izmēru «iPad» ar 9,7 collu ekrānu, kā arī pie jaunas «iPad mini» versijas. Kompānija arī plāno pirmoreiz laist tirgū savu vislielāko planšetdatoru ar 12,9 collu ekrānu, kura ražošanas sākums paredzēts 2015.gada pirmajā ceturksnī.

Gatavojoties piektdien sākt viedtālruņu «iPhone 6» un «iPhone Plus» tirdzniecību, «Apple» ir atjauninājusi Konfidencialitātes politiku, lai vēlreiz pārliecinātu lietotājus, ka viņu dati ir pilnīgi aizsargāti.

Programmatūras «HealthKit», kas sekos medicīniskajiem un fitnesa parametriem un kuru «Apple» bija nosaukusi par vienu no pamatfunkcijām jauno «iPhone» un «iPad» operētājsistēmā «iOS 8», laišana tirdzniecībā ir atlikta agrīnos posmos konstatētas problēmas dēļ. «iOS 8» ir pieejama lietotājiem no 17.septembra, bet «HealthKit» izlaides termiņi vēl nav zināmi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu