Jelgavā atklāta Dziesmu un deju svētku vēstniecība

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no pašvaldības arhīva

Jelgavā lielveikalā «Rimi» atklāta Dziesmu un deju svētku vēstniecība, kur līdz pat svētku noslēgumam, 8. jūlijam, būs iespēja uzzināt aktuālo informāciju par svētku norisi, kā arī iegādāties īpašo svētku produkciju.

Ar Dziesmu un deju svētku vēstniecības atklāšanu Jelgavā tiek doti ceļavārdi pilsētas mākslinieciskajiem kolektīviem. Jelgava šajos svētkos ir viena no kuplāk pārstāvētajām pilsētām pēc dalībnieku skaita – uz svētkiem dosies 40 mūsu kolektīvi un aptuveni 1200 dalībnieki.

Vēstniecības atklāšanas pasākumu papildināja kāds īpašs Dziesmu un deju svētku stāsts, ar ko pasākuma ieskaņā iepazīstināja Zemgales Dziesmu un deju svētku vēstneši – Alise Dzelzkalēja un Rainers Vorslavs.

Vēstniecībā ir informatīvi stendi ar bezmaksas svētku avīzēm, kā arī svētku programmas, pastkartes un suvenīri. Tāpat pieejama arī īpaša produkcija, kuru iegādājoties, trīs eiro centi no katra iepakojuma tiek novirzīti Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas mazo pacientu ērtību uzlabošanai un svētku sajūtas ienešanai slimnīcā.

Informācija sagatavota Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu