Līga stāsta, kā beidzot sasniegusi savu mērķi – sapņu augumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līga Rudzīte no Rīgas beidzot sasniegusi savu mērķi – sapņu augumu! Sarunā jaunā sieviete izskaidro, kas tieši jādara, lai arī Tu varētu jau šodien sākt atkārtot viņas iespaidīgos rezultātus!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Iepriekš es centos pašas spēkiem sekot līdzi tam, ko ēdu. Neēdu lielas porcijas un atteicos no trekniem ēdieniem. Taču tā notievēt diemžēl neizdevās.

– Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

– Pēc bērna piedzimšanas pamatīgi uzresnēju. Tuvojās saulainais laiks un es vēlējos izskatīties labi, nekautrēties uzvilkt peldkostīmu vai kādu pieguļošu kleitu. Paskatoties spogulī, katru reizi pret sevi izjutu nepatiku, jo viss, ko es redzēju, bija liekais svars. Kad aizrādījumus par liekajiem kilogramiem saņēmu no tuviniekiem, sapratu, ka ir jārīkojas. Es vēlējos būs skaista mamma saviem bērniem.

– Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

– Internetā meklēju ieteikumus, kā notievēt. Nevienai citai diētai nebija tik daudz labu atsauksmju un pieredzes stāstu. Ticēju – ja tas ir izdevies tik daudziem, kāpēc lai neizdotos man?! Paķēra arī tas, ka Stokholmas diēta dod 100% garantiju – pazudīs liekas svars vai visa nauda atpakaļ! Sapratu, ka nav ko zaudēt, un pieteicos programmai.

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

Foto: Publicitātes foto

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

– Aizpildīju testu viņu mājas lapā, rūpīgi atbildēju uz jautājumiem, centos analizēt sevi. Pabeidzu testu un gaidīju atbildi epastā. Ķēros sava plāna izpildei jau nākamajā dienā. Pirmās izmaiņas svarā pamanīju jau nākošajā dienā – biju zaudējusi kilogramu!!! Svars tādā pašā tempā kritās arī turpmākajās dienās un tas deva lielu stimulu pabeigt iesākto.

Šī diēta palīdzēja man no jauna sajusties kā sievietei – es zaudēju 16 kilogramus un atguvu mīlestību pret sevi, savu ķermeni. Arī mana pašsajūta un ādas stāvoklis tikai uzlabojās. Un aizrādījumus par apvelšanos tagad aizstāj komplimenti un uzslavas. Labāku rezultātu un veidu, kā to sasniedzu, nevar vēlēties!

– Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

– Visiem ar lieko svaru iesaku izmēģināt Stokholmas diētu! Tikai pamēģiniet un Jūs būsiet pārsteigti par rezultātu. Zaudēt nevar neko, tikai liekos kilogramus. Tāpēc reģistrējieties Stokholmas diētai jau tagad un atvadieties no liekajiem kilogramiem uz visiem laikiem!

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

Lūk, ko tu saņemsi, piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

  • BEZMAKSAS konsultācijas
  • Sulīgu 80% atlaidi savam notievēšanas plānam
  • BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars nekad neatgrieztos
  • Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu