Taizeme enerģiju ražos no atkritumiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Smaidu zemē nākotnes enerģiju plāno iegūt no lauksaimniecības un citu veidu atkritumiem, kas ar laiku likvidēs atkritumu kaudzes, pārstrādājot tās atjaunojamā un videi tīrā enerģijā.

Taizemes Enerģijas ministrs Anantaporns Kanjanarats (Anantaporn Kanjanarat) pateicās Kazahstānas valdībai par viesmīlību un uzsvēra videi draudzīgas enerģijas ieguves nepieciešamību mūsdienu straujajā pasaulē.

«Mūsu valsts enerģijas politika ir virzīta uz ilgtspējību un tehnoloģisko attīstību. Taizemes izstāžu paviljons ir veidots saskaņā ar konceptu «Bioenerģija visiem» un mēs esam gatavi visai pasaulei parādīt savus panākumus šajā jomā, iegūstot enerģiju no lauksaimniecības un citu veidu atkritumiem,» savā runā teica A. Kanjarats.

Kazahstānas Veselības ministra vietnieks Aleksejs Cojs (Alexei Tsoy) norādīja, ka starp abām valstīm ir ciešas diplomātiskās saites un Astanas EXPO izstāde ir pirmais solis ceļā uz jaunām idejām, projektiem un panākumiem pretim progresam.

Pēc oficiālās daļas beigām uz Nacionālās dienas skatuves kāpa dažādi Taizemes skatuves mākslinieki, kuri demonstrēja tradicionālās taizemiešu dejas un teatrālos priekšnesumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu