Pasaulē pirmais viedtālrunis ar LED aizmugurējo vāciņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Radīts, lai ienestu jautrību un atšķirību plašajā un viendabīgajā tehnoloģiju pasaulē, Alcatel A5 LED ir pasaulē pirmais viedtālrunis ar interaktīvu LED aizmugurējo vāciņu. Pateicoties tam, lietotājs var pielāgot viedtālruņa krāsas savam noskaņojumam un apģērbam, personalizēt notifikācijas, piešķirt krāsu zvana signālam un mūzikai.

Viedtālruņa aizmugurējais LED panelis iemirdzēsies personalizētā toņu gammā, informējot gan par ienākošajiem zvaniem un īsziņām, gan modinātāja zvanu un sociālo mediju paziņojumiem. Piemēram, par ziņām no Facebook tas ziņos ar zilo toņu mirgošanu, no WhatsApp – ar zaļo, bet Snapchat – dzelteno. Atšķirīgu krāsu gammu var piešķirt arī dažādiem kontaktiem un citām viedtālrunī notiekošajām aktivitātēm.

Izkrāsota diena un nakts, izmantojot tehnoloģiju Colour Catcher. Alcatel A5 LED kamera atpazīst jebkuru krāsu un var attēlot to gan uz aizmugurējā vāciņa, gan viedtālruņa fona attēla. Tādējādi lietotājs var mainīt LED toņus un fona attēlu atbilstoši savam noskaņojumam vai dienas apģērbam – atliek vien nofotografēt krāsas, kuras tas vēlas redzēt savā telefonā.

Alcatel A5 LED piedāvā disko gaismas šovus, pielāgojoties ierīcē skanošās mūzikas ritmam. Gaismas stilu var mainīt, telefonu vien pakratot.

Telefons ir aprīkots ar 5 megapikseļu priekšējo kameru, kas aprīkota ar zibspuldzi, kā arī ar 8 megapikseļu aizmugurējo kameru. Ierīcē ir arī Face Beauty funkcija un Face Show aplikācija, ar kuras palīdzību no bildēm ātri izveidot īsus video.

Alcatel A5 LED ir astoņu kodolu procesors un 4G LTE datu pārraides atbalsts. Tādējādi uz 5,2 collu HD displeja varēs ātri aplūkot gan bildes, gan uzspēlēt kādu spēlīti.

Starp citu, ja krāšņais LED vāciņš šķiet pārāka ārišķība, to var nomainīt ar diskrētu sudraboti metālisku alternatīvu, kas ietilpst komplektā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu