Jaunais viedtālrunis Coolpad MAX

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pārdošanā Latvijā nonācis viedtālrunis Coolpad MAX, kurš patērētāju elektronikas izstādē CES Lasvegasā tika godalgots kā pasaulē drošākā šāda veida ierīce.

Coolpad MAX ar 5,5 collu FHD ekrānu gabarīti ir 152 x 75,5 x 7,6 mm, un tas veidots no aviobūvē izmantota rūdīta, anodēta alumīnija. To papildina izturīgs Gorilla Glass 4 ekrāns ar 2.5D izliektajām malām un ekrāna pārklājumu, kas pasargā no pirkstu nospiedumiem. Telefona aizmugurē atrodas pirkstu nospiedumu lasītājs.

Foto: Publicitātes foto

Coolpad MAX ļauj izmantot virtuālu otru tālruni vienā ierīcē. Pierakstoties Dual Space režīmā, lietotājam iespējams droši glabāt savas privātās fotogrāfijas, video vai dokumentus vai veikt privātos zvanus vai saraksti. Dual Space režīms Coolpad MAX viedtālrunī ļauj reģistrēt divus dažādus kontus un izmantot to otrajam Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp*, Skype, Viber (dažas programmas pieprasa mobilā tālruņa numura pārbaudi, tādēļ būs nepieciešams aktīvs otrs tālruņa numurs).

Coolpad MAX ir programmējams pirkstu nospiedumu lasītājs līdz 5 pirkstiem, lai veiktu dažādus uzdevumus tālrunī, piemēram, zvanu draugam, fotoattēlu/pašbilžu uzņemšanu vai sarunu ierakstīšanu. Pie tam pirkstu nospiedumu lasītāja jaunā versija ir uzlabota ātrdarbība, un tagad tas identifikāciju veic 0,5 sekundēs. Tas arī var skenēt pirkstu nospiedumu visos virzienos.

Coolpad MAX ir 13 megapikseļu kamera ar ISOCELL CMOS sensoru un 6 elementu objektīvs, kas fiksē vairāk gaismas un novērš krāsu kropļojumus. Starp kameras funkcijām ir arī PRO režīms, kas lietotājam dod iespēju pašam veikt kameras iestatījumus. Protams, ir arī sekundārā kamera pašbilžu uzņemšanai. Tās izšķirtspēja ir 5 megapikseļi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu