«Latvijas Tilti» dibina uzņēmumu «LT Piling» pāļu pamatu izbūvei

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ražošanas holdinga «LNK Group» uzņēmums «Latvijas Tilti» nodibinājis jaunu uzņēmumu - «LT Piling», pavēstīja «LNK Group» sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Inga Domka.

«LT Piling» pamatdarbība būs pāļu pamatu izbūve Baltijas valstīs.

Komercreģistrā jaundibinātais uzņēmums iegrāmatots šogad jūnijā un tā pamatkapitāls ir 100 tūkstoši eiro. «LT Piling» lielākais īpašnieks ar 51% kapitāldaļu ir «Latvijas Tilti», bet 49% pieder uzņēmumam «FK Nikars».

«»LT Piling» ir uzņēmums, kurā tiek koncentrētas tehnoloģijas un zināšanas pāļu izbūves jomā. Pāļu pamatu izbūves tehnoloģijas pielietošana padara iespējamu pamatu ierīkošanu pirms būvbedres izstrādes un ļauj izmantot pāļus kā norobežojošas konstrukcijas, ievērojami samazinot gan būvniecības laiku, gan izmaksas,» atzīmēja Domka.

«LNK Group» dibināts 1988. gadā. Tajā ietilpst uzņēmumi, kas darbojas trijos galvenajos virzienos: būvniecībā un ražošanā («LNK Industries»), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē («LNK Aerospace») un nekustamo īpašumu attīstībā («LNK Properties»).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu