«PayPal» pārtrauc apkalpot Krimas iedzīvotājus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV bāzētā starptautiskā maksājumu sistēma «PayPal», kas ļauj klientiem apmaksāt rēķinus un pirkumus interneta veikalos, pārtrauc apkalpot Krievijas anektētās Ukrainas Krimas pussalas iedzīvotājus, vēsta ziņu aģentūras «Interfax» žurnālists, kurš saņēmis šīs kompānijas vēstuli par konta deaktivēšanu.

«Tas mums bija ļoti grūts lēmums, tomēr mēs pašlaik diemžēl nevaram sniegt savus pakalpojumus klientiem Krimā,» teikts vēstulē, kuru «PayPal» piektdienas naktī izsūtījusi klientiem Krimā.

«PayPal» māteskompānija ir ASV interneta izsoļu milzis «eBay». Saskaņā ar šīs sistēmas oficiālās vietnes datiem «PayPal» pakalpojumus izmanto apmēram 100 miljoni cilvēku 190 valstīs. «PayPal» darbojas ar 25 dažādām valūtām.

Starptautiskās maksājumu karšu sistēmas «MasterCard» un «Visa» jau decembra beigās paziņoja, ka pārtrauc operācijas ar maksājumu kartēm Krimas pussalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu