Tu vari palīdzēt! Piepildi pirkuma grozu ar dzīvnieku barību un NuKo.lv to piegādās patversmē mītošajiem mīluļiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Drēgnajos vakaros tā vien prasās ieritināties kādam azotē un patverties no aukstuma zem siltas segas. Diemžēl šādi vakari iet secen patversmēs mītošajiem četrkājainiem draugiem, kuriem ļoti pietrūkst sava cilvēka. NuKo.lv klientiem tiek piedāvāta iespēja - ziedot “Kristīnes Čilveres dzīvnieku draugu biedrībai”.

“Kristīnes Čilveres dzīvnieku draugu biedrība” ir dibināta 2014. gadā. Tā ir vienas no senākajām Latvijas dzīvnieku aizsardzības organizācijām - nodibinājuma "Dzīvnieku drauga fonds" - tiesību un tradīciju pārņēmēja.

Biedrības mērķis ir uzturēt un attīstīt 2001. gadā dibināto dzīvnieku patversmi “Dzīvnieku Draugs”, cīnīties pret cietsirdību un veicināt mīlestību un labestīgu attieksmi pret dzīvniekiem, kā arī piedalīties dzīvnieku aizsardzības likumdošanas izstrādē.

Ir svarīgi ne tikai nodrošināt pamesto dzīvnieku aprūpi un iekārtošanu jaunās mājās, bet arī nest pasaulē dzīvnieku aizsardzības idejas, izglītojot sabiedrību, rīkojot informatīvus pasākumus, kampaņas un citas aktivitātes.

"Dzīvniekiem ir ko teikt. Tiem nav balss, valodas, kuru mēs, cilvēki, spētu vai gribētu iemācīties. Tomēr tiem ir bezgala daudz sakāmā – ne tikai par sevi, bet arī par visu pasauli, par dzīvo būtņu savstarpējām attiecībām un galu galā – par mums pašiem," tā Kristīne Čilvere.

Patversmē katru dienu tiek uzņemti četrkājainie draugi ar sapni par labāku nākotni. Ne visi var savās mājās uzņemt mājdzīvniekus, tomēr ikvienam ir iespēja radīt patversmes telpas mājīgas, kā arī ziedot mājas mīluļiem kādu gardu našķi, kas sasildīs viņu sirsniņas.

Piepildi savu pirkuma grozu ar dzīvnieku barību – tādu, kā pats esi izvēlējies. Pie nosūtīšanas kā piegādes adresi atzīmē parversmi  Dzīvnieku Draugs. NuKo.lv veiks bezmaksas piegādi!

Īpaši rekomendējam kaķiem, lūk, šādas barības: Purina, Sheba, Felix, Perfecto, Vitakraft Poesie, Gourmet, Butcher's.

Suņiem: Butcher's, Pedigree, Apollo, Aro, Formula energy, Perfecto, Mein Freund.

Ja vēlies vēl kādā veidā palīdzēt patversmē mītošajiem dzīvnieciņiem, lūk, kā to vari izdarīt!

Foto: Publicitātes foto

Adopcija: Adoptējot vai nosūtot potenciālo adoptētāju uz mūsu patversmi, tu palīdzēsi atrast mājas mūsu aprūpē esošajiem dzīvniekiem un atbrīvot vietu citiem grūtībās nonākušajiem. Informāciju par adopcijas procedūru var saņemt pa tālruni 67500491, patversmes mājas lapā vai apciemojot patversmi.

Brīvprātīgā palīdzība: Laiks un darbs ir tikpat vērtīgs kā nauda un pat vērtīgāks, jo sirds siltumu nevar nopirkt, bet tas patversmes dzīvniekiem ir visvairāk nepieciešams. Ja vari veltīt daļu sava brīvā laika "Dzīvnieku draugam", ir daudz iespēju un veidu kā palīdzēt! Kļūsti par patversmes brīvprātīgo palīgu!

Ziedojumi: Patversmē vienmēr noderēs dvieļi, segas, gultasveļa, kokvilnas un vilnas drēbes, kas tev vairs nav vajadzīgas, kā arī avīzes, profesionāla barība un kārumi kaķiem, rotaļlietas un mazgāšanas līdzekļi.

Atbalsti mīluli patversmē, kuram, tavuprāt, visvairāk ir nepieciešama palīdzība. Rīko informatīvas kampaņas par viņu, palīdzi savākt ziedojumus viņa aprūpei!

Īpašais apmeklējums: Tu vari nākt ciemos pie patversmes iemītniekiem kādā sev ļoti svarīgā dienā (piem., dzimšanas dienā), viesus aicinot dāvanā sniegt ziedojumu patversmei. Ņem vērā, ka īpašais apmeklējums iepriekš jāsaskaņo ar patversmes administrāciju.

Labs vārds: Patversmē dažkārt ir ļoti skumji brīži..., bet palīdz sirsnīga, uzmundrinoša vēstule un zīmējumi.

Raksts tapis sadarbībā ar KRISTĪNES ČILVERES DZĪVNIEKU DRAUGU BIEDRĪBU

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu