Rīgas sabiedriskajā transportā februārī pārvadāti 11,753 miljoni pasažieru

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Rīgas satiksme" maršruta mikroautobuss un trolejbuss; ilustratīvs foto.
"Rīgas satiksme" maršruta mikroautobuss un trolejbuss; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas sabiedriskajā transportā šogad februārī pārvadāti 11,753 miljoni pasažieru, pavēstīja "Rīgas satiksmes" pārstāvji.

Tostarp visvairāk pasažieru 2019.gada februārī pārvadāti autobusos - 4,917 miljoni, kamēr trolejbusos pārvadāti 3,254 miljoni pasažieru, tramvajos - 2,503 miljoni pasažieru, bet minibusos, ekspresbusos un nakts satiksmes maršrutos - kopumā 1,079 miljoni pasažieru.

Visvairāk pasažieru šogad februārī pārvadāti 1.maršruta tramvajos (Imanta-Jugla) - 1,108 miljoni pasažieru.

Tāpat starp populārākajiem februārī bija 3.maršruta autobuss (Daugavgrīva-Pļavnieki), kurā pārvadāti 620,3 tūkstoši pasažieru, 15.maršruta trolejbuss (Latvijas Universitāte-Ķengarags), kurā pārvadāti 573,8 tūkstoši pasažieru, 7.maršruta tramvajs (Ausekļa iela-Ķengarags), kurā pārvadāti 469,3 tūkstoši pasažieru, kā arī 40.maršruta autobuss (Jugla-Ziepniekkalns), kurā pārvadāti 442,6 tūkstoši pasažieru.

"Rīgas satiksme" nodrošina Rīgā pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu