Ķieģeļflīzes King Klinker – pievilcīgs fasādes un interjera apdares risinājums

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mūsdienu ēku eksterjera un interjera dizains kļuvis par ēkas īpašnieka individualitātes un personīgās gaumes rādītāju. Aizvien biežāk var redzēt, ka dažādos projektos netiek ievērotas viena konkrēta stila vadlīnijas, kā arī materiāli tiek savstarpēji kombinēti, lai panāktu vēlamo unikālo fasādes/ interjera vizuālo izskatu.

Ķieģeļflīzes pedējo gadu laikā iemantojušas plašu popularitāti, ne tikai pateicoties to vizuāli pievilcīgajam izskatam, bet arī izcilajām ekspluatācijas īpašībām, kas spējīgas izturēt arī Ziemeļu klimatam raksturīgos laikapstākļus. King Klinker ķieģeļflīžu dekoratīvais apšuvums jebkuru fasādi vai interjeru var pārvērst par pievilcīgu un elegantu.

Ekoloģisks un izturīgs apdares materiāls!

Uzņēmums King Klinker ir viens no Eiropas vadošajiem un mūsdienīgākajiem uzņēmumiem, kas nodarbojas ar dažādu būvniecības klinkera produktu ražošanu. Šīs klinkera ķieģeļflīzes tiek izgatavotas no augstvērtīga dabīgā māla, apvienojot jau gadiem pārbaudītās tradicionālās ražošanas metodes ar mūsdienu tehnoloģijām. Gatavā produkcija tiek apdedzināta vairāk kā 1000 grādu temperatūrā. Pateicoties apdedzināšanas procesam, klinkera ķieģeļflīzes iegūst savas labākās īpašības: ilgmūžību, fizikālo un ķīmisko izturību, izturību pret mitrumu un salu. Būtiski, ka produkta ražošanas veids ir ekoloģisks - sastāvs un izgatavošanas metode ir videi draudzīga, tāpēc izstrādājumi ir veselībai nekaitīgi, kas īpaši svarīgi, ja tos izmanto interjerā. King Klinker ķieģeļflīzes atbilst visiem Eiropas standartiem un tām ir piešķirts CE marķējums.

Šīs klinkera ķieģeļflīzes ir gan vizuāli estētiskas, gan arī veic aizsardzības funkciju. King Klinker ražotajām ķieģeļflīzēm vienīgajām Eiropā ir sertificēti 1000 salizturības cikli, kaut gan standarts nosaka tikai 50-100 ciklu nepieciešamību. Tas nozīmē, ka šīs ķieģeļflīzes kalpos ļoti ilgu laiku, jo spēj izturēt daudzus sasalšanas un atkušanas ciklus.

Daudzveidīgs dizains un plašs pielietojums!

Minimālais biezums un relatīvais vieglums ļauj klinkera ķieģeļflīzes izmantot gan kā iekšējo sienu, gan fasāžu apšuvumu – vienalga vai tā būtu jaunas ēkas celtniecība vai renovācija. Šo ķieģeļflīžu plašais krāsu un tekstūru klāsts veido lielisku harmoniju gan ar klasisko arhitektūru, gan moderno. Tāpat pateicoties to pievilcīgajam vizuālajam izskatam un izcilajām ekspluatācijas īpašībām, ēkas fasāde vai interjers nezaudē savu unikālo stilu pat pēc daudziem gadiem. Lielisks un ilgmūžīgs materiāls tiem, kas to spēj novērtēt!

KING KLINKER ķieģeļflīzes pieejamas vairākās kolekcijās – īpaši garas un tievas, standarta izmēros plašā krāsu izvēlē ar reljefa un gludām virsmām. Vispopulārākā no KING KLINKER ķieģeļflīžu kolekcijām ir Old castle. Šī veida klinkera flīzes ir iemīļotas savas plašās krāsu paletes, standarta izmēru un neparasto virsmu dēļ.

Foto: Publicitātes foto

Otra populārākā ir garo ķieģeļflīžu KING SIZE kolekcija. Tā var pārvērst katru māju par patiesi karalisku dzīvesvietu, piešķirot tai greznu stilu. Veidojot šo kolekciju, ņemts vērā arhitektu pieprasījums - tās veidotas tā, lai varētu kalpot arī kā savienojošs elements starp dažādiem materiāliem: stiklu, tēraudu, betonu u.c. Flīžu garenā forma ļauj veidot dizaina risinājumus ar neticami elegantu izskatu.

Foto: Publictiātes foto

Piegāde visā Latvijā!

KING KLINKER ķieģeļflīzes aplūkot klātienē un iegādāties var Krūzes ielā 3, Rīgā – SIA “VINTEKO”. Uzņēmuma pamatnodarbošanās ir jumtu segumu vairumtirdzniecība, taču, laikam ejot, produktu sortiments ir papildināts arī ar fasādes apdares materiāliem. Atsūtot norādītos izmērus, VINTEKO konsultanti veiks nepieciešamo ķieģeļflīžu aprēķinus, kā arī nodrošinās piegādi visā Latvijā!  

Vairāk par KING KLINKER ķieģeļflīzēm var uzzināt šeit.

www.vinteko.lv

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu